НАЙ-НОВИ
Станаха ясни имената на номинираните...
Церемонията по връчването на наградите ще се състои на...
Колко струва един стек във виенски ресторант?
25.07.2023 17:43 | Видян 589 пъти
В специализирани ресторанти се предлагат различни видове стекове, като Рибай стекът (говежда ребрена пържола) е от скъпите видове.
Справка в специализиран сайт за продажба на сурови стекове показва, че цената на стековете Томахоук, Т-бон и Портърхаус е значително по-висока.
Проверка в десетте топ ресторанта за стекове във Виена показа, че цената на говеждите Рибай стекове от породата блек ангъс, доставени от Уругвай, САЩ или местно производство, варира около 27,50 евро за триста грама и достига до 50-60 евро за стек от 400 грама. Гарнитурите се таксуват отделно.
коментари
- коментари
- напиши коментар
- изпрати на приятел
- гласувай
Няма коментари към тази новина !