Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Майката на Бионсе се развежда с втория си съпруг

отпечатай новината

27.07.2023 17:12 | Видян 589 пъти

Майката на Бионсе се развежда с втория си съпруг

Тина Ноулс-Лоусън подаде молба за развод с актьорът Ричард Лоусън.

Според съдебни документи, получени за списание "People", 69-годишната жена е подала молбата едва тази седмица. Модната дизайнерка е поискала от съда да прекрати възможността за присъждане на съпружеска издръжка на нея или на 76-годишния Лоусън и също така е поискала името ѝ да бъде възстановено на Селестин Ноулс.

Иначе съпрузите са заедно от осем години, като това е втори брак и за двамата. В началото на съвместния им живот, който официално стана такъв през 2015-а Тина сподели в Инстаграм колко е благодарна за Ричард: "Обичам те с цялото си сърце, ти храниш душата ми."

На по-късен етап двамата бяха забелязани на парти, организирано от "Vanity Fair" по случай Оскарите. Тогава госпожа Лоусън също отбеляза присъствието си с публикация: "Никога не съм била от тези, които не искат да са под светлината на прожекторите. Трябваше да се промъкнем за снимка на партито на "Vanity Fair" с моят съпруг."

Модният дизайнер, създал една от легендите на поп музиката на нашето време - Бионсе, не пропускаше да покаже своята любов към Ричард всячески. Дори преди година, в шоуто на Тамрон Хол тя разказа подробности около познанството с Лоусън: "Познавам Ричард от 40 години и когато се събрахме почувствах, че съм благословена", каза тя. "След развода си преминах през страшни мъки, винаги съм вярвала, че ако е писано ще се омъжа повторно. Харесва ми да съм във връзка."


Припомняме, че преди да срещне Ричард Тина бе с бащата на поп дивата Би, но през 2011-а се разделят.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !