Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Бионсе плати $100 000, за да удължи часовете на метрото след забавено шоу във Вашингтон

отпечатай новината

08.08.2023 17:54 | Видян 544 пъти

Бионсе плати $100 000, за да удължи часовете на метрото след забавено шоу във Вашингтон

Бионсе плати 100 000 долара, за да остави всичките 98 метростанции във Вашингтон отворени за допълнителен час, след като шоуто ѝ в неделя на открито "FedExField" беше отложено поради проливен дъжд и светкавици, пише CNN.

"Поради лошото време, което може да забави началото на тазвечершното световно турне на "Renaissance" във FedExField, метрото ще удължи часовете на движение на последния влак с допълнителни 60 минути", се казва в изявление на транспортните органи от общината на Вашингтон. 

"Допълнителният час ще бъде финансиран от турнето, за да покрие разходите от 100 000 долара за движение на повече влакове, поддържане на всички 98 станции отворени за излизане от клиенти и други оперативни разходи", пишат още оттам. 

"Феновете пред вратите и на паркингите са помолени да се върнат при колите си", се казва в изявление на стадиона, публикувано в "X", преди известно като Twitter, в 6, 40 ч. сутринта.

Заповедта за подслон на място беше отменена след почти двучасово чакане, по време на което няколко души бяха лекувани от топлинно изтощение и един човек беше хоспитализиран, съобщи филиалът на CNN, WJLA.

Ситуацията вътре на стадиона беше хаотична, каза Аби Филип от CNN, която беше сред феновете, напълнили мястото.

"Беше много неудобно, имам предвид, че за известно време валеше проливен дъжд и имаше светкавици във въздуха, така че те не искаха да пуснат никого и очевидно концертът нямаше да започне. Ще запомним като част от преживяването, което аз и толкова много други хора имахме, хаосът и тълпата, дъждът и жегата. Концертът иначе беше страхотен извън", каза Филип.

Дъжд се изля между 19 и 20 часа вечерта в неделя, като най-силните валежи паднаха между 21,30 ч. и 22,30 ч., каза метеорологът Роб Шакълфорд от CNN.

Повече от 120 милиона души в източната част на САЩ бяха изложени на риск от силни гръмотевични бури в понеделник, докато горещите вълни в южната част продължават своите рекордни поредици.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !