Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Андреа скочи свирепо на сръбска звезда

отпечатай новината

21.08.2023 16:58 | Видян 758 пъти

Андреа скочи свирепо на сръбска звезда

Фолкпевицата Андреа не скри възмущението си, след като чу изказването на сръбската си колежка Йелена Карлеуша по адрес на българските изпълнители. Скандалните думи бяха отправени към родните звезди по повод излизането на албума на Карлеуша.

"Цялата концепция на албума има за цел да развие границите на балканската музика и шоубизнес. На Балканите, особено в Сърбия, през последните години има шокиращо увеличение на боклук в музиката, наводнение от български глупости! Евтини аматьори в рокли за 3 динара и музикална продукция от Таджикистан… Сърбия и Балканите трябва да вървят напред и българският турбобоклук да не бъде нещо, което всеки слуша, освен тайно между 4-те стени на стаята си", заявява Карлеуша, промотирайки новите си песни.

Отговорът на Андреа бе почти мигновен, а думите й направо режат като нож!

undefined

"Който иска да живее в миналото, да има селски нагласи и да слуша евтин турбофолк, нямам нищо против…", написа родната изпълнителка в профила си в социалните мрежи. Андреа, която има редица успешни международни проекти, в това число и с балкански изпълнители, подхвана темата за непристойните думи на Карлеуша и при гостуването си в подкаста на Глориа Йорданова.

"Българските артисти, български боклуци, а в същото време ходи и прави дует с Азис и пее "Сен Тропе", прави дуети с някаква, която е крала мои песни, краде ми визиите и аз нищо не казвам – щом харесва нас и българската музика! Но да обижда нас и цялата ни култура, защото българската музика е част от нашата култура, е много грозно от нейна страна и много невъзпитано. Аз не съм съгласна и няма да оставя така да се говори", избухна Андреа. Тя апелира всички – и меломани, и изпълнители, да изкажат своето мнение, за да не остават без коментар грозните обиди спрямо родните певци.

undefined

undefined

"Агитирам всеки, който мисли че не е правилно, да застане и да си изкаже мнението. Трябва да се говори, когато някой чужд изпълнител плюе нашата музика, а не и ние да се плюем самите. Трябва да имаме самосъзнание, да се уважаваме, да се обичаме и да се подкрепяме. Тя си промотира новите песнички с хейт върху цялата ни нация", негодува родната попфолк звезда.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !