Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Андреа нападна Меди и шефката му

отпечатай новината

07.09.2023 10:21 | Видян 664 пъти

Андреа нападна Меди и шефката му

Във фолкгилдията не може да е скучно, поне ако говорим за интриги, подливане на вода и размяна на обиди. Този път в главните роли са Андреа и Меди, а това, което направи блондинката, е повече от скандално.

Изпълнителката открито нападна колегата си и шефката на музикалната му компания Сашка Стоянова. В Tik Tok скоростно бе разпространено видео, в което блондинката сипе обиди, а първи в полезрението й се оказа именно хитовият изпълнител от Сандански и партньорката му.

undefined


"Сашка е крива по рождение. Била е шивачка. Носи й се славата. Хората са ми разказвали кофти неща за нея, но аз пък съм единствената, която говори. Бих ѝ казала много неща, но тя се покрива. Подслушвала е разговорите ми на сръбски, неприятно е", изригна русокосата фурия. Тя и Стоянова се виждат на обща среща със сръбска знаменитост, а по думите на Андреа - тя е била на работа, а Сашка изпълнявала ролята на нейна лична сервитьорка.

Преди дни пък бившата половинка на боксьора Кубрат Пулев разкри, че към днешна дата няма зависимост към алкохола. Разбира се, преодоляла я с помощта на специалист и точното лечение. За съжаление не се чувства добре, но причина за това е генетично заболяване, пише "Галерия".

"Поради халтави стави болката превзе моя организъм. Не искам да се излагам и се извинявам, че няма да можем да бъдем тази вечер заедно", написа тя, отменяйки част от участията си.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !