Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Софи Маринова спира да пее след смъртта на баща си

отпечатай новината

12.09.2023 09:30 | Видян 513 пъти

Софи Маринова спира да пее след смъртта на баща си

Певицата Софи Маринова потъна в траур след смъртта на баща си. Ромската перла погреба баща си Марин в родния си град Етрополе и не е в състояние да говори с никого след случилото се. 

Не е тайна, че Софи е силно привързана със семейството й си, за което се грижи от години. И все кардинално решение след кончината на своя родител, което изненада колежките и нейни фенове. 

Изпълнителката на "Плашещо сърце" реши да спре да пее за неопределен период от време. Пред собственици на клубове обявила, че няма да пее 40 дни. И побърза да отказа всички поети ангажименти, които за септември не са никак малко.

"Благодаря Ви за изказаните съболезнования! На този етап участията ми ще бъдат отменени. Моля да уважите болката ми! Ваша Софи", написа тя в социалните мрежи и заяви, че няма да се появи на местата, които по-рано беше обявила, че ще пее. 

В момента заведенията търсят достойни заместници на гласовитата певица, която реши да се скрие в този труден момент и да почете паметта на своя обичан баща и най-вече да бъде до майка си, която приема случилото се най-трудно.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !