Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Манекенки нахлуват в киното

отпечатай новината

23.07.2009 11:30 | Видян 8425 пъти

Манекенки нахлуват в киното

Топмоделът Диляна Попова е изборът на продуцентите на "Дзифт" за една от главните роли в новия им амбициозен филмов проект Love.net, научи "Монитор". Ще й партнира актьорът Захари Бахаров.

В "Дзифт" той направи страхотна роля в комбина с една от най-успешните български манекенки - Таня Илиева. Гаджето на Руши Видинлиев беше и първата от модните среди, която проби в киното ни.

"Не сме търсили модел за ролята. Нямаме договор със Захари, за да му осигуряваме страхотни мацки във всеки филм. Просто ни хареса слънчевото излъчване на Диляна", пошегува се продуцентът Матей Константинов, който е и сценарист на филма. Режисьор е Илиян Джевлеков.

Лентата разнищва любовните истории, които се зараждат в интернет. Захари Бахаров играе ролята на журналист от тузарско мъжко списание, който се завира навсякъде в нета, за да копае истории за работата си. Името му е Андрей, пише днес "Монитор".

Случаят го запознава с луксозната и безумно секси проститутка Ники (Диляна Попова), която пък има претенции да си ляга само с умни, богати и красиви мъже. Изненадата е, че във филма ще участват певицата Йорданка Христова и нашумялата млада режисьорка Диана Добрева. Те играят майка й дъщеря.

Голямото име в продукцията е това на Христо Шопов. Той ще е хирург, който си намира временни любовници чрез компютъра, но накрая жена му го спипва. Във филма играе и Койна Русева. Чрез специален кастинг са избрани истински интернет маниаци, които ще участват със собствените си истории и с реалните си сайтове.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !