Водещият на Преди обед влиза в сериал...

Водещият на тв предаването Преди обед по бТВ Петър Дочев...

Биографът на да Винчи и Мунк идва в...

Най-новата му книга е за апостол Павел  ...

Мира Добрева показа нещо много специално

отпечатай новината

28.09.2023 10:58 | Видян 486 пъти

Мира Добрева показа нещо много специално

Мира Добрева сподели видео, което всъщност трябваше да покаже доста по-рано, но не успя заради неприятностите, които имаше със здравето си. Популярната ни журналистка преживя тежка операция и бе поставена известно време в медикаментозна кома и в момента се възстанова в дома си.

Едно от най-красивите лица на БНТ публикува емоционално видео във фейсбук профила си, което предизвика вълна от реакции. В клипчето тя отваря подарък от братовчедка си, за който дори не подозира какво точно съдържа. И изненадата й се оказа пълна!

"Бях монтирала това клипче с намерението да го пусна на 8-ми септември, когато е рождения ден на братовчедка ми. Обстоятелствата не ми позволиха да я зарадвам така, но може би не е късно? Видео, което ще Ви покаже, че кръвта вода не става…", така е анонсирала Добрева това, което показва.

"Този подарък дойде месец след рождения ми ден от любимата ми братовчедка. Тя не прави често такъв тип изненади към мен, други са начините, по които се радваме една на друга. Но този път ми изпрати подарък, тъй като не живее в София. Много ми се иска да го отворим заедно, защото не подозирам какво има вътре и наистина не знам дали ще мога да пусна това видео. Сега ще разберем заедно.

Става дума за красива ваза с цветя под формата на птичка. И една грамота, която искрено развълнува Мира Добрева, тъй като е за "Най-добра братовчедка" и описва всички причини, които я правят толкова близка с братовчедка й.

undefined

"Не ви казвам името на своята братовчедка, както и на моите близки, защото смятам, че поне тях трябва да опазя от тегобата на популярността, с която аз вървя почти през целия си живот и съм свикнала с нея. Но не всички около мен искат да съм тази, която съм... Благодаря ти! Обичам те!", завърши със сълзи на очите Мира.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !