Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Нова любов в живота на Андреа?

отпечатай новината

02.11.2023 10:14 | Видян 761 пъти

Нова любов в живота на Андреа?

Андреа май най-накрая е решила да отвори нова страница в живота си и окончателно да изтрие спомена за връзката си с Кубат Пулев, с когото години наред ту се събираха, ту се разделяха, дори се говореше и за сватба. В крайна сметка обаче се разделиха, боксьорът вече има две деца от друга жена, а Андреа вече е готова за нова любов.

Поне така изглежда от сторитата, които фолкпевицата пуска напоследък в Инстаграм профила си, където, както знаем, обикновено иначе споделя пикантни кадри от разголените си фотосесии. Този път обаче, е различно.

Наскоро ви показахме и с коя голяма турска звезда е в Истанбул Андреа, както и колко опасно близки са станали. Преценката дали и в това стори става дума за същия човек, оставяме на вас.

undefined

Андреа определено е на любовна вълна, съдейки по това, което показва пред всички. И въпреки че все още не издава кой е мъжът, успял да стопли сърцето й отново след айсберга, който се бе настанил там заради разочарованието, свързано с раздялата с Пулев, блондинката все пак загатва за щастието си.

Разбира се, феновете й веднага предположиха, че става въпрос за нова половинка, тъй като лицето на мъжа не се вижда, а само ръката му. Кадърът е от луксозен ресторант в Истанбул, а как е продължила вечерта, можем само да гадаем. Като нищо Андреа скоро да загатне нещичко и за това.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !