Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Николета взима 200 бона, за да роди на живо по телевизията

отпечатай новината

13.11.2023 09:39 | Видян 735 пъти

Николета взима 200 бона, за да роди на живо по телевизията

Николета Лозанова се кани да роди по телевизията, твърди  „Уикенд”. От Би Ти Ви подготвят специално риалити шоу, в което ще проследят бременността на бившата Мис Плеймейт, а на финала – и нейното раждане.

Шоуто ще бъде излъчено в предстоящия пролетен тв сезон и се очаква да стане абсолютен хит.

За услугата да покаже в национален ефир как протича бременността й Николета Лозанова ще прибере фамозен хонорар от 200 000 лева, твърдят източници на „Уикенд”. Отделно от това солидна сума ще вземе и бъдещият татко на нейното бебе – вратарят Ники Михайлов. В рамките на предстоящото шоу двамата щели да обзавеждат нов дом за порасналото си семейство, ще показват как купуват детски креватчета, гардеробчета и дрънкалки. Основният акцент обаче ще пада върху вълненията на бъдещата майка във връзка с развитието на нейното дългоочаквано бебе.

Лозанова никога не е крила, че иска второ дете след дъщеря си Никол от вече бившия си съпруг Валери Божинов. Момичето се роди преди 11 години. Оттогава майка му се надява на още едно бебе. Въпросът стана особено актуален, след като тя се раздели с Божинов и заживя с Ники Михайлов. Вратарят все още няма деца и най-вероятно иска да стане баща повече и от нея. Благата вест обаче с години не дойде при двойката. Затова, когато миналата седмица Лозанова съобщи, че е бременна, се заговори, че е правила инвитро процедура. „Уикенд” дочу, че бебето е било заченато в Турция. Очаква се да се роди през пролетта.

От Би Ти Ви веднага са усетили горещата тема и са сключили договор с амбициозната брюнетка да снимат всичко около очакването на рожбата й. Напролет хората ще могат да видят как тя ходи на лекар, как се проследява бременността й, как реагира дъщеря й на вестта, че ще има още едно дете в семейството, какво прави бъдещият татко, докато чака бебето си, с какво се храни бременната майка, как поддържа добрата си форма, какви дрехи си купува, каква бебешка количка ще избере и всичко останало, което засяга живота й. Кулминацията ще бъде самото раждане на бебето, което ще се излъчи в национален ефир.

Планира се риалитито да намери място в тв програмата през пролетта. То ще върви успоредно с другото хитово шоу на Би Ти Ви – „Ергенът”. Това ще бъдат двата основни гвоздея в програмата на телевизията следващата година. Подобно нещо досега е правено в конкурентната Нова тв, но не в този вид. В предаването „На кафе” наскоро беше проследена бременността на актрисата Василена Винченцо, която обаче не може да се сравнява по популярност с Николета. Освен това там ставаше въпрос за рубрика, а не за отделно риалити.

Преди 5 години певицата Мариана Попова допусна оператор на „ВИП Брадър”, който да снима раждането на дъщеря й Екатерина. Бащата Веселин Плачков беше участник в шоуто. Но и тук става въпрос за отделен епизод от риалитито, докато Би Ти Ви се готви да посвети цяла поредица специално на темата за бременната Николета.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !