Ергенът Алек се покри, дължи куп...

Ергенът Алек Младенов е изчезнал безследно. От...

Брендън Фрейзър и Том Уелинг са...

Силни емоции и драматични обрати ще предложи bTV Action...

Ще кажа истината за Слави: Краси Радков

отпечатай новината

16.11.2023 09:13 | Видян 941 пъти

Ще кажа истината за Слави: Краси Радков

Краси Радков наскоро хвърли в екстаз феновете си с това, което сподели пред микрофона в подкаста на Тото от "Скандау", който бе със специално издание в летния театър във Варна. Целият разговор между двамата все още не е пуснат, като засега рапърът залага на отрязъци от откровенията на популярния комик. В един от тях той разкрива как се се запознали със Слави Трифонов.

Реакцията в социалните мрежи, както може да се очаква, беше почти мигновена, най-вече заради откровения тон, с който Радков коментира любопитни моменти с Дългия.

"Запознахме се със Слави на едно парти на Магърдич Халваджиян. Аз съм работил и за него, навсякъде съм работил. Видях го и му каза: "Г-н Трифонов, вие сигурно не ме помните, но аз бях в шоуто Ви и изиграх един скеч. Той ми отговори следното: "Я ела тука. Ти си голям сладур." След това си говорихме и каза, че ми предлага работа, а аз имам няколко месеца, мисля, че три, за да реша дали искам. Попита ме и къде живея и имам ли нужда от пари. Отговорих му, че правя ремонт и нямам нужда от пари.

Нямаше какво да го мисля, аз съм от Враца. Да работя за Слави Трифонов и в този екип си го бях само мечтал."

Отивам и да Любо Нейков и Виктор Калев и двамата имат изградени образи, а аз имах един само "Бай Шиле" и го играх първите месеци. След това опитвахме разни образи и някои от тях останаха. Нямам любим образ. Всички тези провокации към Слави Трифонов, Ванката и екипа ги правя не, да ги ядосвам, а за да забавлявам зрителите", споделя Краси Радков.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !