Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Меган Фокс похарчила над $30 бона за всичките си пластични операции

отпечатай новината

31.03.2024 07:50 | Видян 538 пъти

Меган Фокс похарчила над $30 бона за всичките си пластични операции

Секссимволът Меган Фокс най-накрая разкри какви пластичните операции си е правила през годините. Повече от десетилетие звездата от „Трансформърс“ озадачава феновете си с постоянно променящия се външен вид, но не обелваше и дума за това на какво се е подложила, за да запази сексапилния си вид.

В интервю за подкаста „Call her daddy“ актрисата за пръв път разкри, че корекциите по тялото ѝ струват общо 30 000 долара и че се „радва, че е успяла да си сложи възможно най-големите гърди, които биха могли да се поберат в тялото ѝ“. По нейни думи прибегнала до операцията, защото „всички жени в Холивуд вече си били направили“.

Освен за интервенциите, на които се е подложила, Меган Фокс обори и слуховете за онези, които е пропуснала.

„Хората дълго време мислиха, че съм си правила липосукция, но не съм. Не бих позволила да ми взимат мазнини от тялото. И без друго съм прекалено слаба“, сподели Меган. И по ирония на съдбата, макар да призна, че ѝ харесва крайният резултат след пластичните интервенции, Фокс допълни, че се страхува от упойките. „Но имам повдигнати вежди и ботокс“, поясни още тя.

Актрисата неведнъж е споделяла, че има проблеми със самочувствието и поради тази причина е решила да прибегне до услугите на пластични хирурзи.

Меган разкри още, че занапред иска да има и по-голямо дупе, но призна, че в момента това не е възможно, пише dir.bg.

Неотдавна Фокс бе обвинена в „ксенофобия“, а потребители в социалните мрежи я оприличиха на надуваема кукла. Кино звездата, която от няколко години насам присъства в заглавията предимно с любовните си драми, отколкото с актьорската си кариера, отговори тогава на критиките, но опровержението ѝ предизвика полемика, тъй като тя гордо заяви, че „в действителност“ прилича на „скъпа силиконова секс кукла“ от Япония.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !