Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Парите на принц Хари и Меган Маркъл изчезват бързо

отпечатай новината

08.04.2024 15:58 | Видян 822 пъти

Парите на принц Хари и Меган Маркъл изчезват бързо

Принц Хари и Меган Маркъл може би се наслаждават на стила на живот на милиардери с дизайнерски тоалети и частни самолети, но кралски експерт твърди, че те „съзнават, че парите изчезват бързо“.

Херцогът и херцогинята на Съсекс живеят в разкошно имение в Монтесито, Калифорния с двете си деца, принц Арчи и принцеса Лилибет. Смята се, че имението с девет спални на двойката струва £11 милиона и двойката живее близо до известни личности, включително Опра Уинфри, Елън Дедженеръс и Кейти Пери.

Двойката има огромни разходи, включително охрана, частни пътувания и дизайнерски тоалети - Меган носеше облекло на стойност над £3300 при изненадващо посещение в детска болница. И сега кралски експерт твърди, че двойката е наясно с изливането на пари.

„Хари и Меган със сигурност имат достатъчно пари засега, за да продължат с кралския си начин на живот в Америка, но стартирането на новата марка предполага, че те са наясно, че парите бързо изчезват“, ексклузивно ни казва кралският експерт и автор Том Куин.

„Те живеят сред мегабогати знаменитости в Монтесито и Меган е решена да живее като тях. Идеята, че може да се наложи да направят избор за това какво могат и какво не могат да си позволят, изпълва двойката с ужас. Ето защо каквото и да се случи с Кейт и Крал Чарлз, новата марка няма да бъде пренебрегната."

Херцогинята на Съсекс стартира своята дългоочаквана лайфстайл марка - смятана за The Tig 2.0, преосмисляне на нейния вече несъществуващ лайфстайл блог, който тя закри през 2017 г., когато се готвеше да се омъжи за принц Хари - на 14 март. Появява се в промоционален видео, публикувано в Instagram, Меган пече в кухнята си и се грижи за кучето си в бална рокля на фона на обширното си имение Монтесито. Медиите по света не можаха да се наситят и настояха да съобщят подробности за новата марка на стилната херцогиня.

Само седмица по-късно принцеса Кейт обяви във видео съобщение, че се лекува от рак. В емоционално и прочувствено телевизионно изявление пред света, потвърждаващо нейната диагноза, Кейт говори за „едни невероятно трудни месеци за цялото ни семейство“. Новинарският дневен ред бързо се насочи към смелото решение на Кейт да оповести публично битката си за здравето си и оттогава принцесата на Уелс доминира в новинарския дневен ред.

Но въпреки неудобния момент, се очаква Меган да продължи напред с новия си бизнес. „Меган ще се опита да намери начин да продължи с новата си марка, но по по-малко пълен начин, отколкото можеше да се опита, ако Кейт не беше обявила болестта си – ще виждаме по-малко Хари също, когато марката стартира, защото той е напомняне, че не всичко е наред в отношенията на двойката с Кейт и крал Чарлз в такъв труден момент“, казва Куин.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !