Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Измамнички прелъстяват, упояват и изнудват за имоти младежи, ако не - жалват се от насилие

отпечатай новината

18.04.2024 10:00 | Видян 544 пъти

Измамнички прелъстяват, упояват и изнудват за имоти младежи, ако не - жалват се от насилие

Измамнички прелъстяват, упояват и изнудват за имоти младежи, ако не - жалват се от несъществуващо насилие

От МВР ни алармираха за семейна трагедия заради най-новата подла схема, от прилагането на която не е застрахован никой мъж, особено младежите. Измамнички - майка и дъщеря, упояват жертвите си, карат ги да им прехвърлят имоти. Имената и снимките им се пазят в редакцията им, но не можем да ги публикуваме, докато се води следствие, затова използваме инициали. Те вече са взели апартамента в Лагера на Н.М. Сега са разследвани заради втората си жертва.

Полицията е по следите на двете жени от провинцията, живеещи в столичния квартал Младост.
В капана на измамничките, чиито умения като по Кама сутра напомнят професионални, попадат както млади, неопитни мъже, така и възрастни мъже с добър социален статус.

Схемата на измамничките е проста - мъжете са примамени от щедрите обещания за любов и вярност, но получават, освен добър секс, упойващи вещества и са докарвани до безпомощни състояния, в които са манипулирани да прехвърлят имотите си на въпросните жени - майка и дъщеря.

Поредната жертва на двете схемаджийки е младото момче С. М., което дори и в безпомощно състояние не се съгласява да прехвърли имоти. Хитрите изнудвачки веднага вкарват момчето в следващата стъпка от подлата си схема. Дъщерята завежда дело срещу него за домашно насилие и под предлог, че ще си оттегли показанията, отново прави опит хлапакът да й прехвърли наследственото си жилище в престижен квартал.

Момчето отказва и по настоящем търка наровете на Централния Софийски затвор.

Наглостта на дъщерята с инициали В. Т. и майката с инициали Р. В., не спира до тук. Пристъпват към третата стъпка от подлата схема.

Ударили на камък с младежа, започват да изнудват близките му. Законът за домашното насилие се ползва от двете самозабравили се жени за бухалка за постигане на користни цели. Той е основан на погрешното схващане, че жертви на насилие и тормоз биха могли да бъдат само жени, а хитрушите се възползват подло от това незаконно предимство за единия пол, прекомерно налагано покрай прословутата Истанбулска конвенция.

В преследването на "сладкия" имот двете не се спират пред нищо.

Единствената надежда на С. М. и неговите близки да се пресече тази схема и да не пострадат още хора сега е полицията и съда.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !