Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Сиамски близначки споделиха какво ще стане ако една от тях умре

отпечатай новината

21.04.2024 08:03 | Видян 410 пъти

Сиамски близначки споделиха какво ще стане ако една от тях умре

Двойка сиамски близнаци вдигнаха капака на своя невероятно уникален начин на живот, разкривайки какво всъщност е да живееш в едно и също тяло - докато отвръщат на непознати, които ги бомбардират с гнусни въпроси за живота им.

Тъй като сиамските близначки Кармен и Лупита Андраде, на 23, са толкова близки, колкото могат да бъдат две сестри, и наскоро разказаха за тази връзка по време на много откровено видео с въпроси и отговори, споделено в техните акаунти в социалните медии.

Близнаците, които се преместиха в САЩ от Мексико, когато бяха на две и сега живеят в Кънектикът, разкриха въпросите, които най-често им задават във видео, публикувано в TikTok.

„Ще направим ЧЗВ, защото някои от вас не могат да млъкнат по дяволите“, каза Лупита в клипа, който е гледан над 9,8 милиона пъти.

Жените, които споделят органи и крайници под кръста, продължават да отговарят на въпросите, които техните любопитни последователи отчаяно искат да знаят.

Когато се родиха, лекарите казаха на родителите им, че вероятно ще живеят само няколко дни - но те се противопоставиха на всички шансове и сега процъфтяват - но споделят някои необичайни ефекти в резултат на споделянето на части от тялото.

„Ако един от нас е уморен, не е нужно и двамата да сме уморени, защото имаме два отделни мозъка“, започва Кармен ЧЗВ.

„Да, един от нас може да е буден и един от нас може да спи, защото, отново, мозъците са различни. Ние сме двама различни души“, посочи тя.

Лупита също така разсейва всички теории, че те могат да контролират крайниците си.

„Не, не можем да контролираме крайниците или половинките си“, каза тя.

„Да, мога да шофирам“, прекъсна го Кармен. „Имам десния крак, така че шофирам“.

Те добавиха, че споделят общ кръвоток, така че напиването засяга и двамата, но се чувстват сити с различна скорост, защото имат два стомаха.

„Все още сме двама различни души“, напомни Кармен на последователите. „Така че имаме две отделни карти за самоличност и идентификационни номера и номера на социална осигуровка и всички тези неща.“

След това Кармен обсъжда някои от по-конфронтиращите и жестоки съобщения, които получават - включително какво ще се случи, ако един от тях умре.

„Ние споделяме кръвен поток, така че в крайна сметка ще се появи сепсис и очевидно в рамките на часове или дни другият ще умре“, обясни тя. „Но ние не сме мъртви, така че защо винаги ни питат това?“

Друг въпрос, който често им задават, са правните последици, ако една от жените извърши престъпление.

„Никога не съм минавал през този процес, така че как ще имаме такъв вид знания?“ Кармен отговори на мрачния въпрос.

Кармен се обърна и към тема, която често се обсъжда: връзки и секс, тъй като тя и Лупита споделят репродуктивна система.

Тя обясни например, че и двете имат ендометриоза и изпитват болка в таза.

„Значи правиш сметката на своите странни неуместни въпроси за секса“, иронизира тя.

Кармен се среща с приятеля си Даниел от три години и напомни на последователите, че той се среща само с Кармен, но не и с Луптия.

По-рано тя разкри пред Today, че го е срещнала в приложението за запознанства Hinge през 2020 г.

„Никога не съм се опитвала да скрия факта, че съм сиамски близнак, което означаваше, че получих много съобщения от момчета с фетиши“, обясни Кармен, добавяйки, че „веднага“ разбра, че Даниел е различен от другите мъже, които имаше говорих с.

„Той не поведе с въпрос за състоянието ми“, каза тя. „Имам социална тревожност и в крайна сметка отменях дати в последния момент, но се чувствах спокоен по пътя до там.“

Тя добави още, че Даниел и Лупита, която е асексуална, са добри приятели.

„Смешно е, защото аз стоя будна по-късно от Лупита, но когато Даниел спи, заспивам бързо – и той остава буден и говори с нея“, сподели Кармен.

Близнаците също говориха за потенциала да имат семейство един ден, разкривайки, че не могат да имат деца.

„Не можем да имаме деца, не искаме деца и партньорът ми се чувства по същия начин“, обясни Кармен.

Те също така казаха на изхода, че тъй като „споделят“ толкова много „вътрешни структури“, операцията за разделяне е твърде рискована за тях – но не се разболявайте един от друг, въпреки че сте около всеки друг през всяка секунда от деня.

„Понякога в края на деня просто сме изтощени и не искаме да говорим. Тогава ще използваме различни устройства и ще се занимаваме сами“, каза тя.

„Имам лаптопа си, за да правя училищна работа, а Лупита ще си сложи слушалки и ще слуша музика или ще използва телефона си. Свързани сме през целия си живот, така че не е като да ни липсва нашата независимост. Това е всичко, което някога сме знаели, нали?

Източник: DailyMail

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !