Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Тони Стораро пее в Брюксел

отпечатай новината

08.02.2008 11:46 | Видян 3625 пъти | Гласували 2

Тони Стораро пее в Брюксел

Талантливият изпълнител на „Диапазон Рекърдс” – Тони Стораро взриви белгийската столица с невероятните си изпълнения.

„Човека-глас” бе поканен за две поредни вечери да пее в таверна V.I.P. – една от най-големите и популярни в Брюксел.
Тони Стораро зарадвал публиката с виртуозните си изпълнения на български, македонски, гръцки, турски и сръбски парчета. Присъстващите в столицата и най-голям град на Белгия били направо очаровани от онова, което чуват. Те няколко пъти викали „на бис” безспорния и най-нов хит  „2, 3, 4”, песните „Не заслужавам”, „Милиони звезди” и „За една жена”. Стораро  и  известният клавирист Ицо Бухала завихрили шоу, което продължило повече от пет часа с малки прекъсвания.
„Гостуването ми в Брюксел тези две вечери бе много вълнуващо. Хората, които присъстваха, бяха дошли заредени с настроение и това направи работата ми много по-приятна. Винаги се радвам да пея пред сънародници и братя от Балканите в чужбина. Зная, че когато изпълнявам песен за тези хора сякаш поне за малко ги пренасям в родината им” – искрено сподели Тони Стораро.
Това не е първото гостуване на хитовия певец в Белгия, но за да го осъществи той трябвало да отложи няколко свои участия в нашата страна. „Доволен съм, че беше само за два дни. Аз не мога дълго време да съм извън България. Тук се чувствам най-добре” – продължава гласовитият изпълнител.
Единственият проблем се оказало пътуването. „Големия Тони” не обича да лети, предпочита да се движи с автомобил. До Брюксел обаче трябвало да използва услугите на авиацията. Отиването минало безпроблемно, но на връщане мъглата, спуснала се над българската столица била причина самолетът да кръжи над летище София по-дълго от обичайното. „Обтегнаха ми се нервите. Дори получих клаустрофобия. Но се радвам, че като цяло пътуването мина успешно” – сподели Тони Стораро.

Веднага след завръщането си в България, той се впусна в участия из страната, за да зарадва с неповторимите си изпълнения и тукашната публика. При това колоритният певец работи едновременно върху реализацията на два нови сингъла.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !