Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Изабел и Сарамандов отпаднаха от Hell’s Kitchen броени дни преди финала

отпечатай новината

10.05.2024 11:49 | Видян 152 пъти

Изабел и Сарамандов отпаднаха от Hell’s Kitchen броени дни преди финала

Инфлуенсърката и автор на книги Изабел и сладкарят Иван Сарамандов отпаднаха само няколко дни преди финала на най-горещото кулинарно риалити - Hell’s Kitchen. Двамата завършиха на четвърто място в отборите на Златните и Черните куртки и се простиха с мечтата да запишат имената си със златни букви в историята на Кухнята на Ада.

Денят за Звездите и възпитаниците на шеф Ангелов започна с импровизирана игра на покер, в която всеки един от участниците печелеше продукти, с които да приготви свое авторско ястие. Най-добре със задачата се справиха черните овце в двата отбора - фолк певицата Бони и енергичният Чоткин. Най-неприемливото ястие пък представи командирът на Златните - Гатьо, който се сдоби и с оранжева престилка преди ключовата вечерна резервация.

Несигурността от неясното бъдеще и непрестанните конфликти с Бони смутиха Гатьо и Златните започнаха вечерта колебливо. Грешките се трупаха една след друга, включително и от вечно организираната Изабел. На другия полюс, въпреки установените различия помежду си, Черните куртки се справяха много по-убедително от своите съперници. Единствените проблеми при тях идваха от станция месо и риба, на която оперираше емоционалният Сарамандов. Въпреки забавянията в двете кухни, отборите съумяха да издадат всичките си поръчки и да нахранят своите гости.

Проблемите в двата лагера не останаха незабелязани от зоркото око на шеф Виктор Ангелов и той беше изправен пред трудното решение да избере тримата финалисти от всеки отбор. В крайна сметка грешките на Изабел и Сарамандов се оказаха повече от достатъчни, за да се разделят с куртките си.

Инфлуенсърката Изабел е гост в подкаста “Кухнята след Ада”, където разказва за голямото си приключение в най-горещата кухня в България, за онлайн обидите и тормоза, през който преминава ежедневно, за приятелството си с Александра Гърдева и за това кой е най-достоен да грабне голямата награда в Кухнята на Ада. Новият епизод с Изабел можете да гледате в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Вълнуващите финални епизоди на Hell’s Kitchen 6 предстоят следващата седмица във вторник, сряда и четвъртък от 20:00 ч. по NOVA.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !