Михалис Хаджиянис идва с най-големите...

Суперзведата на гръцката музика излиза на сцената на...

Тенденция 2024: Тези дамски чанти ще...

Чантите са не просто аксесоари, те са основна част от...

Принц Хари се сблъсква с огромни проблеми

отпечатай новината

13.05.2024 13:51 | Видян 482 пъти

Принц Хари се сблъсква с огромни проблеми

Принц Хари може да се сблъска с огромни проблеми при подновяването на визата си в Съединените щати, твърди имиграционен адвокат, след като херцогът беше обвинен в лъжа в молбата си за виза за САЩ, съобщи Mirror.

Херцогът на Съсекс, заедно със съпругата си Меган Маркъл, се преместиха от Англия в Калифорния преди почти четири години. Преместването на двойката отвъд езерото дойде малко след като разкриха на света, че ще се оттеглят като старши кралски членове и ще станат финансово независими.

Оттогава мозъчната група The Heritage Foundation започна дело срещу Хари, след като той призна, че е употребявал наркотици в мемоарите си Spare, тъй като на кандидатите се задават въпроси за тяхната история на употреба на наркотици, докато попълват формуляра. Хари разказва известни подробности за вземането на магически гъби и пушенето на канабис в своите бомбени мемоари.

Разказвайки подробно опита си с приемането на вълшебни гъби, Хари пише в Spare: „Взрях се в кошчето. То се взря в отговор. „Какво – взиране? Тогава се превърна в... глава. Натиснах педала и главата отвори огромна отворена усмивка."

Мозъчният тръст вярва, че Хари е "излъгал" в молбата си за предишна употреба на наркотици и е получил специално отношение. И сега формулярът е в процес на преразглеждане и в зали със съдия Карл Никълс от Вашингтон.

Говорейки пред Express, американски адвокат и адвокат от Обединеното кралство, Шарлот Слокомб, разказа за текущата ситуация на Хари, разкривайки, че той може да се сблъска с огромни проблеми с кандидатстването си в бъдеще. Тя каза: „Може да има въздействие при подновяването, ако преди това той не е имал отказ и сега се установи, че изисква отказ от недопустимост поради публично разкриване, информация или промени във фактите след последното му заявление.“

Г-жа Слокомб отбеляза как според нея Хари притежава виза A-1 или O-1, която, в зависимост от типа, ще играе роля при проблеми с допустимостта. Първият обикновено се издава на дипломати или държавни служители, докато вторият е за тези с „изключителни способности или постижения“

Тя продължи да казва на вестника: „Такива проблеми с допустимостта не се отнасят за виза категория A-1, но ще се прилагат за O-1 и други категории, където той ще бъде третиран по същия начин като всеки друг кандидат.“

Г-жа Слокомб продължи: „Ако се установи, че той има опасения относно допустимостта и му бъде издаден отказ, това със сигурност ще повлияе на подаването на зелена карта или американско гражданство.

„Процесът на отказ е много по-тежък за подаване на зелена карта, отколкото за виза O-1, а за самото гражданство на САЩ кандидатът не може да покаже „добър морален характер“, ако е нарушил закон, свързан с контролирани вещества.“

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !