Мария Бакалова за методичното...

Когато става въпрос за популяризиране на нов филм, много...

Марката за дрехи Лакост е създадена...

Знаете ли, че "LACOSTE" се ражда заради шегата на един...

Чоткин и Станислав един срещу друг в грандиозния финал на Hell’s Kitchen

отпечатай новината

16.05.2024 15:20 | Видян 310 пъти

Чоткин и Станислав един срещу друг в грандиозния финал на Hell’s Kitchen

Талантливият и ексцентричен кулинар Лъчезар Чоткин и изненадата на сезона Станислав Димитров са големите финалисти в сезон 6 на Hell’s Kitchen. Двамата ще се изправят в ожесточена кулинарна битка за 100 000 лева и титлата “Най-добър готвач” тази вечер по NOVА.

Амбициозният Станислав получи признание от шеф Виктор Ангелов, че е претърпял най-голямо развитие в Кухнята на Ада. В неговия екип от готвачи за най-важното готвене за сезона ще попаднат най-близкият му приятел Сарамандов, амбициозната възпитаничка на “Кордон Бльо” Никол, вечно ентусиазираният Славейко, хоби готвачката Полина и любимката на публиката Царина.

Експресивният Чоткин беше сам срещу всички през целия сезон, но тази вечер ще трябва да разчита на екип от кулинари, начело с неговата любима Камелия. В неговия отбор ще влезе и другата влюбена двойка - Симона и Димитър. В редиците на Чоткин са още противоречивата фигура в кухнята Чимидова и един от най-върлите му противници през сезона - Георги. Големият победител ще даде първото си ексклузивно интервю в подкаста Кухнята след Ада, а финалистите от топ 3 - Станислав, Чоткин и Димитър ще бъдат гости в “На Кафе” този петък.

Кой ще грабне голямата награда от 100 000 лева и ще се нареди в залата на славата на Кухнята на Ада?

Гледайте големия финал на Hell’s Kitchen 6 тази вечер от 20:00 ч. по NOVA.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !