Щонова в Монте Карло(ФОТОГАЛЕРИЯ)

След победата в Денсинг старс д-р Щонова не спира да...

Епитропов заменя Мицин като един от...

Плувецът Любомир Епитропов заменя своя съотборник Петър...

Принц Хари претърпя три кралски унижения само за седмици

отпечатай новината

20.06.2024 12:01 | Видян 595 пъти

Принц Хари претърпя три кралски унижения само за седмици

Принц Хари е бил подложен на три "унижения" през последните седмици, според кралски коментатор.

По време на пътуването си до Обединеното кралство миналия месец Хари не можа да получи аудиенция при крал Чарлз поради препълнения дневник на монарха.

Кралският експерт Емили Андрюс предположи, че Хари не само е бил отхвърлен от списъка с гости за Trooping the Colour, но също така е бил „неканен“ от пищните сватби на херцога на Уестминстър по-рано този месец.

Пишейки в списание Woman, тя заяви: „Това беше унижение след унижение за принц Хари.

„Хари е нарушил толкова много връзки на доверие с толкова много хора, че е трудно да го видя отново да присъства на обществена сватба или Trooping the Color.“

Изключването на Хари дойде въпреки факта, че херцогът Хю Гросвенър, 33, е кръстник на сина му Арчи.

Емили предполага, че неотдавнашните пренебрежения подчертават степента, в която принцът е остракизиран както от семейството, така и от приятелите. По-рано тази година Хари изрази желание да се свърже отново със семейството си и да прекара повече време в Обединеното кралство.

При пристигането си миналия месец обаче той пусна изявление, в което посочи, че няма да се вижда с баща си поради „пълната програма“ и натоварения график на Чарлз.

Според Емили срещите с принца и принцесата на Уелс също не са обсъждани, тъй като те „все още разбираемо са твърде наранени“, за да се ангажират с него.

В повторение на миналата година принц Хари и Меган Маркъл забележимо отсъстваха от празненствата Trooping the Color.

Емили коментира, че просто е било „твърде неудобно“ за Хари да се появи на сватбата на херцога на Уестминстър с Оливия Хенсън, 31, в катедралата на Честър този месец.

Тя предположи, че се е смятало за твърде „трудно“ Хари да бъде там сред „мразовитата вражда“ с брат му Уилям и те не искат нищо да „засенчи“ специалния ден.

Според Емили това чувство на безпокойство не се ограничава само до публични събития – то засяга и личните отношения на Хари. Приятелите и семейството се притесняват да не бъдат включени в предстояща книга или продукция на Netflix.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !