НиЛо лъсна чисто гола след раждането

Николета Лозанова отново привлече вниманието с...

Разкриха причината за смъртта на...

Shifty Shellshock, фронтменът на Crazy Town, почина от...

Предупредиха гаджето на Тейлър Суифт да се пази от Том Круз

отпечатай новината

25.06.2024 14:31 | Видян 510 пъти

Предупредиха гаджето на Тейлър Суифт да се пази от Том Круз

Играчът на американски футбол Травис Келси изглежда се сближил с Том Круз във ВИП шатрата на турнето Eras на Тейлър Суифт.

Актьорът от Top Gun: Maverick беше сред гостите от А-списъка, включително Аштън Къчър, Мила Кунис и Хю Грант, на лондонския стадион Уембли в събота вечер.

Клипове в социалните медии от концерта показаха играча на Chiefs да прегръща противоречивия актьор, докато двамата се усмихваха и смееха, докато Суифт излезе на сцената, предаде Daily Mail.

В един момент, по време на изпълнението на Blank Space на 14-кратния носител на Грами, играчът от Канзас Сити сложи ръце на раменете на звездата от "Мисията невъзможна" и прошепна нещо в ухото му.

Въпреки че Круз изглеждаше в добро настроение, докато разменяше гривни за приятелство с Келси, много фенове бързо посочиха спорната му история със сциентологията и предупредиха Келси да бъде „внимателен“.

„Травис е твърде добър, за да се мотае с него“, написа един фен в платформата X.

„Внимателно Травис, сциентологията иска твоите $$“, теоретизира друг, докато трети се пошегува, „Том Круз е най-лошият“.

Друг се включи: „Не му позволявайте да ти говори за сциентологията Травис!!!!!“ докато друг добави, „Аааа, този ме учудва... Травис избери си по-добри приятели.“

Круз също пропусна важен момент от живота на отчуждената си дъщеря Сури, която завърши гимназия в Ню Йорк, докато той беше на концерта на Суифт отвъд езерото.

Междувременно Келси изглежда си прекарваше страхотно, докато танцуваше и пееше заедно с хитовете на приятелката си по време на разпродаденото три часа и половина шоу.

В един момент спортистът дори зае характерната си поза за стрелец с лък, с която е известен на футболното игрище.

Феновете с орлови очи гледаха Келси по време на изпълнението на Суифт So High School - хит от последния й албум, за който се смята, че е вдъхновен от трикратния шампион на Суперкупата - и забелязаха, че той направи хода в края на песента в събота вечер.

Носителката на "Грами" преди това се позова на своя приятел, като направи знаковото му движение, докато изпълняваше So High School в Париж, привидно потвърждавайки теориите, че Келси е вдъхновил песента.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !