Кортни Кардашиян се страхува, че...

Кортни Кардашиян прави откровено признание в...

Бързите удоволствия: лек или зависимост?

Когато сме имали тежка седмица или тежък ден, когато...

OnlyFans двойка направи чисто гола сватба

отпечатай новината

27.06.2024 10:41 | Видян 1471 пъти

OnlyFans двойка направи чисто гола сватба

Младоженци се противопоставят на критиките, след като продуцентите на съдържание за възрастни бяха критикувани, че са позирали голи със своите шафери и шаферки на сватбата им.

Бразилската влиятелна личност Луиза Маркато и нейният съпруг Максимо Гарсия, който е от Испания, се ожениха официално по-рано този месец пред пастор в службата по вписванията в югоизточния бразилски град Сао Пауло.

След размяна на обети и размяна на пръстени, двойката проведе доста различна церемония в дома на Гарсия, на която присъстваха членове на филмовата индустрия за възрастни, както и модели.

Там те бяха домакини на вечеря и голо парти, където някои записаха пикантни сцени след сватбеното тържество.

Въпреки това, Маркато и Гарсия се хванаха, след като разкриха голи снимки на младоженеца, който целува булката.

Двамата шафери на Гарсия могат да се видят по бельо, застанали на заден план, заобиколени от три голи шаферки.

Двойката избра да не се ожени в църковна обстановка, защото това не беше нещо, в което наистина вярваха.

„Това е нашият начин на живот, няма нужда да имаме традиционна церемония, в църква или нещо подобно“, каза Гарсия, цитиран от бразилския онлайн новинарски портал G1. „Това не е нашата реалност. Срещнахме се в тази среда за възрастни, това е нашият свят.

Маркато, която покани 15 приятелки на ергенското парти на Гарсия в Рио де Жанейро през май, посочи, че са решили да организират „интимно“ сватбено тържество с хора, които смятат за „наистина близки до нас“.

„Ние не се ревнуваме, обичаме се и сме либерални“, каза тя. „Ние сме в най-добрата фаза, щастливи и заедно.“

Гарсия каза, че изборът им на празнуване не е бил шамар в лицето на обичая въпреки цялата омраза, която са получили.

„Направихме сватбата по нашия начин. Запознахме се в порното, приятелите ни са от порното, живеем в този свят. Защо да е различно?“ каза порно звездата.

— Не е неуважение към самия ритуал. Напротив: това е уважение към нашата същност, към това кои сме всъщност. Щастието ви притеснява, нали?

В края на деня Гарсия казва, че щастливата двойка не обръща никакво внимание на негативизма и се смее по целия път до банката.

„Честно казано, дори вече не виждам коментарите и критиките. Аз съм много повече от това, което хората казват. Може да изглежда като арогантност, но вече не ме интересува какво мислят хората за мен“, каза той.

„Докато те критикуват, аз печеля (55 000 долара) на месец. Сега имам прекрасна съпруга, истинска връзка, без лъжи и тайни, по нашия начин и изграждам живота си и богатството си.“

Източник: DailyMail

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !