Проектът за Терминал 3 на Летище...

Проектът за Терминал 3 на Летище София предвижда да има...

Големият Динев се ожени, Вълканов кумува

На стилна церемония строителният предприемач Динко Динев...

Мат Деймън предупредил Бен Афлек да не се жени за Джей Ло

отпечатай новината

29.06.2024 07:31 | Видян 806 пъти

Мат Деймън предупредил Бен Афлек да не се жени за Джей Ло

Мат отчаяно работи по въпроса да попречи на най-добрия си приятел да потърси утеха в чашката заради предстоящия развод

Мат Деймън е предупредил Бен Афлек за повторното събиране с бившата изгора Дженифър Лопес, преди да се оженят, според вътрешни хора, които твърдят, че актьорът отчаяно иска да спре най-добрия си приятел и бивш алкохолик от рецидив на фона на нарастващите спекулации относно състоянието на брака му.

Привидно обсадената двойка за първи път предизвика притеснения, след като повече от месец не бяха снимани заедно, като по-късните снимки на Афлек, на 51, без брачния му пръстен, и на Лопес, на 54, на солова ваканция в Италия, допълнително подхраниха спекулациите.

Бен и Джей Ло на сватбата им в Лас Вегас през 2022 г.

Съобщава се, че 53-годишният Деймън е посъветвал Афлек да се „фокусира върху работата си“, за да не изгуби от поглед професионалните си цели на фона на предполагаемия смут в този брак с двама.

„Мат се опита да предупреди Бен, когато се върна с Джей Ло, че това може да се случи“, каза вътрешен човек пред DailyMail.com. „Мат беше там, за да помогне на Бен да се съберат след първата им раздяла и той почувства, че това ще се случи отново.“

Афлек държи високо на мнението на приятелите си, благодарение на факта, че Деймън се радва на любящ брак със съпругата си Лучана Барозу повече от 18 години.

„Мат имаше успешен брак от години и Бен винаги се е възхищавал от това“, продължиха те.

Деймън и Афлек са приятели от деца и са известни като автори на спечелилия Оскар сценарий за Добрия Уил Хънтинг. През последните години те основават Artists Equity, продуцентска компания.

Източникът продължи: „Когато нещата започнаха да се разпадат, Мат каза на Бен, че подкрепя какъвто и избор да направи, но иска той да се включи и да се съсредоточи върху работата си.

„Бен прекара толкова много време, фокусирайки се върху проектите на Джей Ло, точно както направи първия път. Той каза на Бен: "Какво е направила тя за кариерата ти?"

„Мат е единственият истински приятел, който Бен има. Той нямаше да му позволи да се върне на бутилката и го преследваше, за да се увери в това.

Съобщава се, че дуото „Последният дуел“ ще участва и продуцира предстоящ трилър, озаглавен „РИП“.

Подробностите за сюжета се пазят в тайна, според Deadline, но дуото продуцира чрез своята продуцентска компания Artists Equity – която стартира през ноември 2022 г.

Artists Equity издаде първия си филм, Air, през април 2023 г. за произхода на Air Jordan и в него участваха и двамата актьори, като Афлек също режисира.

През последните месеци Афлек и Лопес, които бяха известни като Бенифър, когато се срещаха за първи път, бяха изправени пред слухове за „предстоящ“ развод.

Спекулациите бяха подтикнати от факта, че двойката също живееше отделно, като Афлек отседна в имот под наем за 100 000 долара на месец в Брентуд.

След това беше разкрито, че двойката също се опитва тихо да разтовари семейния си дом за 60 милиона долара в Бевърли Хилс, след като закупиха имота заедно миналата година.

Съвсем наскоро Лопес беше забелязан да се наслаждава на солова ваканция в Италия, след като новият Airstream RV на Афлек пристигна в резиденцията му в Брентууд - намеквайки за планове да предприеме продължително пътешествие.

Двойката от A-списъка беше прочуто сгодена в началото на 2000-те, преди да се раздели, само за да се събере отново - и по-късно да се ожени - през юли 2022 г.

Първоначалният им двугодишен роман беше широко разгласен и интензивното наблюдение на връзката им беше трудно за двойката да се справи.

Афлек каза в музикалния си документален филм The Greatest Love Story Never Told: „Бен и аз се разделихме три дни преди сватбата ни и се разпаднахме под натиска. Мислиш, че се справяш добре, затова го отхвърляш.

Певицата On The Floor също беше откровена за болката, която изпита, когато връзката приключи.

„Имах разбито сърце, след като загубих любовта на живота си, най-добрия си приятел, и не можех да говоря толкова много години и това беше най-трудната част“, ​​каза тя.

„Преди си мислех, че всички останали са счупени, сега мисля, че съм само аз.“

Докато навигираше по помирението им, двукратният носител на Оскар Афлек призна, че няма нулев интерес да стане част от акаунтите на съпругата си в социалните медии.

„Когато се събрахме отново, казах: „Слушай, едно от нещата, които не искам, е връзка в социалните мрежи“, спомня си актьорът.

„Тогава осъзнах, че не е честно да питам. Това е нещо като, че ще се омъжиш за капитан на лодка и си казваш: „Е, не харесвам водата.“

Той продължи: „Ние сме просто двама души с различни видове подходи, които се опитват да се научат да правят компромиси.“

В крайна сметка Афлек уважи желанията му и публикува само няколко снимки с него, включително непристойна снимка без риза миналия Ден на бащата и сладко видео на тях, пеещи (What A) Wonderful World на Сам Кук в колата на рождения му ден.

По време на документалния филм майката на две деца призна неудобството на Афлек да стъпи в светлината на прожекторите.

„Не мисля, че [Бен] се чувства много комфортно с мен да правя всичко това“, каза тя. „Но той ме обича, знае, че съм артист и ще ме подкрепя по всякакъв възможен начин, защото знае, че не можеш да ме спреш да правя музиката, която направих… той не иска да ме спре. Но това не означава, че му е удобно да бъде музата.

На друго място в документалния филм холивудската актриса и легенда Джейн Фонда предупреди Афлек да не ангажира любовната си история с Афлек на филм - изразявайки сериозна загриженост за устойчивостта на техния съюз, след като прекараха две десетилетия разделени.

Носителят на Оскар, който се срещна с Лопес преди около 20 години, когато заедно заснеха филма Monster-in-Law от 2005 г., каза: „Първо, искам да знаеш, че не знам напълно защо, но се чувствам вложен в теб и Бен и аз наистина, наистина искаме това да работи.

„Това обаче е моя грижа. Сякаш се чувствате твърде много, сякаш се опитвате да докажете нещо, вместо просто да го изживеете. Всяка друга снимка е как вие двамата се целувате, прегръщате се.

В годините, прекарани разделени, Лопес се омъжи и разведе с третия си бивш съпруг Марк Антъни, с когото роди 15-годишните си близнаци Макс и Еме.

Междувременно Афлек се ожени и разведе с Дженифър Гарнър, с която са родители приятелски на три деца.

Източници по-рано разкриха пред DailyMail.com, че новият партньор на Гарнър Джон Милър е подчертал, че не е нейна отговорност да „оправя“ брака на бившия си съпруг.

Вътрешни хора разкриха, че Гарнър се опитва да помогне за спасяването на двойката, като Лопес се доверява на актрисата за общите страхове, че Афлек може да се върне.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !