Стоян Копривленски е новия шампион на...

Стоян Копривленски стана шампион на престижния кикбокс...

Чак 16-и сме по интелект

Проучване сочи, че България е на 16 място със среден IQ...

Втора знаменитост е свързана със смъртта на Матю Пери

отпечатай новината

05.07.2024 10:58 | Видян 412 пъти

Втора знаменитост е свързана със смъртта на Матю Пери

Втора знаменитост е свързана с разследването на смъртта на Матю Пери, предизвикана от наркотици, бомбен доклад за тяхната обща зависимост.

Разследване на полицията в Лос Анджелис за фаталната свръхдоза кетамин на Пери разкри участието на друг "приятел", съобщава InTouch.

Твърди се, че все още неназованата жена твърдяла, че е трезва, но била „ходеща аптека“, според източник.

Съобщава се, че са се появили фотодоказателства, показващи жената с Пери в кабинета на лекар, който му предписва кетамин.

Двамата се насочваха един към друг към съответните си лекари, за да получат лекарството и често се доверяваха един на друг за своите битки със зависимостта, твърди източникът.

„Ако федералните имаха някой от техните телефони – особено [на втората знаменитост], тъй като тя не изтрива текстовите си съобщения – вероятно щяха да намерят разговори за лекарството и „Как мога да получа допълнително?“ Като че ли няма да изглежда добре за знаменитостта“, каза източникът.

Анонимната знаменитост е втората свързана със смъртта на Пери, след като първата е бившата съпруга на Чарли Шийн Брук Мюлер.

Пери бе открит мъртъв в хидромасажната вана в дома си в Лос Анджелис на 28 октомври 2023 г.  на 54-годишна възраст.

Той е починал от „острите ефекти на кетамина“ и удавяне, разкри аутопсията му - като актьорът е имал подобни количества кетамин в тялото си като болничен пациент под обща анестезия.

Актьорът беше открит относно получаването на инфузионна терапия с кетамин като лечение на депресия.

Но последният сеанс бил седмица и половина преди той да умре и кетаминът е бил в тялото му само за три до четири часа, което означава, че не е довел директно до смъртта му.

Започнало е криминално разследване, за да се установи как звездата се е сдобила с дрогата.

По-късно стана ясно, че Мюлер е била разпитвана „многократно“ от полицията в Лос Анджелис, след като според съобщенията тя и Пери са се свързали по време на престой в рехабилитация.

Тя никога не е била арестувана по отношение на запитванията с източници, казали на InTouch, че тя е сътрудничила на криминалното разследване.

46-годишната Мюлер е имала различни проблеми със злоупотребата с вещества през годините. През юли 2011 г. тя премина рехабилитационна програма. Две години по-късно децата й са изведени от дома й поради подозрение за употреба на наркотици. По това време Мюлер отново влезе в рехабилитация.

Новината дойде след отделен доклад, в който се казва, че следователите могат да повдигнат обвинения срещу „няколко души“ във връзка със смъртта на актьора.

Смъртта му смая света на шоубизнеса и разби сърцата на феновете по целия свят.

Към момента на смъртта му личното богатство на Пери е 1,5 милиона долара. Той също така имаше доверителен фонд от 120 милиона долара със семейството си и бившата си приятелка Рейчъл Дън като бенефициенти.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !