УЕФА Шампионска лига се завръща с нов...

„Ново начало“ – по този начин може да бъде определен...

Метрото ни е №2 в Европа: Bounce

Метрото в българската столица е най-второ място в...

15-те жени на Роналдо

отпечатай новината

15.07.2024 11:19 | Видян 784 пъти

15-те жени на Роналдо

Можете ли да си представите Кристиано Роналдо да е непривлекателен и беден? Е, не е нужно да си представяте много. Истината е, че такова е било детството на футболиста. Кристиано е роден в един от най-бедните квартали на Мадейра и семейството му едва има достатъчно, за да оцелее.

Спортистът спал с тримата си братя в много тясна стая, тъй като къщата, в която живеел, нямала повече място. За щастие, от малък той започва да играе футбол, спорт, който ще го отведе далеч... много далеч.

Какво крие майка му

Ако следите живота на Кристиано Роналдо чрез социалните му мрежи, вероятно сте забелязали, че той има доста близки отношения с майка си. Преди няколко години обаче г-жа Мария Долорес направи признание, което шокира целия свят.

Майката на спортиста призна, че когато разбрала, че е бременна, възнамерявала да прекъсне бременността си, тъй като икономическото положение на семейството й било толкова несигурно, че се страхувала, че четвъртото дете ще се появи, за да влоши всичко.

Млад, но талантлив

Първият контакт на Кристиано Роналдо с футболна топка се случи, когато спортистът беше на три години. Когато навършва седем започва да играе за детски клубове. Талантът му беше толкова забележим, че той започна да се откроява сред съотборниците си и когато беше на девет години, спортният клуб Мадейра и Националният спортен клуб се интересуваха от подписването му.

Точно в този момент малкият Кристиано и семейството му разбират, че спортът е неговият път.

Диагноза променя почти всичко

Въпреки че Кристиано винаги е бил доста здрав млад мъж, на 15-годишна възраст той получава новина, която може напълно да промени съдбата му. По време на рутинни прегледи лекарите откриха, че спортистът страда от сърдечна патология, която спешно изисква операция.

Когато разбрали здравословния му проблем, те се обадили на майка му за разрешение за спешна операция. За щастие операцията успя да бъде извършена с помощта на лазер и беше неинвазивна.

Нищо официално, нищо

Никой не казва, че с Карина Феро Кристиано Роналдо е имал нещо официално, но има много хора, които казват, че и двамата са били замесени. Карина Феро е красив португалски модел, който се запознава с Кристиано, когато той е бил доста анонимен.

Очевидно краткотрайната връзка между двамата щеше да се случи през 2002 г. Въпреки че Карина казва, че е била с Кристиано две години, докато той играеше за Спортинг, очевидно не е било нищо официално или сериозно, така че те се разделиха и често се връщаха напред-назад .

Първата от многото

Докато беше в Спортинг Лисабон, Кристиано беше влюбен в Джордана Жардел, сестрата на неговия съотборник Марио Жардел. Момичето от Бразилия работи като модел в Европа, а между 2002 и 2003 г. е свързвана с Кристиано.

Няма много подробности за двойката, знае се само, че са имали доста невинна и здрава връзка. Джордана беше първото официално гадже на спортиста. Не е известно дали преди нея Кристиано е имал други партньори.

Дебютът, който го катапултира

През 2003 г. Спортинг Лисабон изигра приятелски мач срещу Манчестър Юнайтед. В този мач играта на Кристиано Роналдо беше толкова добра, че англичаните се заинтересуваха от него.

За кратко време треньорът на Кристиано уреди всичко за трансфера му. Спортистът не само стана първият португалец на Червените дяволи, но и най-скъпият трансфер на младеж в историята на английския тим. Тук започва златната ера на CR7.

Пламъкът угасна

Когато Кристиано беше преместен в Манчестър, отношенията му с Джордана Жардел постепенно охладняха. Беше очевидно, че играчът трябваше да прекарва повече време в Англия, отколкото в Португалия, така че вече не можеха да се виждат толкова често.

Връзката приключи през 2003 г. по много зрял начин и при най-добри условия. Всъщност, повече от един път и двамата са съвпадали на червени килими и светски събития и имат повече от сърдечно отношение.

Неговата най-дълготрайна любов?“

Злобата към Джордана продължи почти две години за спортиста. Едва през 2005 г. играчът отново се отвори за любовта. Този път късметлийката беше Мерче Ромеро, модел и водеща от португалски произход, която го покори по време на интервю.

Връзката вървеше доста добре. Всъщност това ухажване беше най-дългото, което Кристиано Роналдо имаше, докато беше подписан от Манчестър. Те бяха заедно и пищна любов почти две години.

Нищо не трае вечно

За съжаление тази връзка приключи през септември 2006 г. В много показателно интервю Мерче призна, че натовареният график и на двамата ги е накарал да вземат трудното решение да се разделят.

Ромеро също увери, че раздялата е станала при най-добри условия и че има само добри спомени от Кристиано. Малко по-горещо, моделът разкри също, че играчът е едно от най-добрите й преживявания в леглото.

Културен микс

През 2008 г. и когато той все още беше на 23 години, очевидно португалски модел, но установен в Съединените щати, би откраднал сърцето на футболната звезда. Тя ще бъде Миа Джудакен, само на 18 години. С течение на времето Миа става известна с дискретната си музикална кариера, в която успява да съчетае европейски, африкански и латиноамерикански ритми.

Може би това е пленило Кристиано, но всъщност много малко се знаеше за възможната връзка, която двамата биха имали.

Неговата искра с Мария Шарапова

Кристиано и Мария се запознаха благодарение на общи приятели в спорта. Те веднага развиха красиво приятелство, което скоро пресата започна да тълкува като възможна любовна връзка.

И двамата бяха виждани да се срещат на няколко пъти, но наистина не е известно дали е имало романтика между двамата. Към днешна дата Кристиано и Мария поддържат много приятелски отношения и никой от тях не е отрекъл или потвърдил слуховете за предполагаемата им любов. Възможно ли е да е имало нещо?

Приятелка от Боливуд

След като прекрати връзката си с Мерче Ромеро през 2006 г., следващият потвърден роман на Роналдо беше с актрисата от индийски произход Бипаша Басу. И двамата съвпаднаха на светско събитие, на което се оказаха водещи и веднага се зароди пламъкът на страстта.

Трябва да се отбележи, че актрисата се срещаше с друг актьор по това време, но се твърди, че е била уловена да се прави с Кристиано зад кулисите на събитието, за което аплодираха.

CR7 и Парис Хилтън?

Кристиано Роналдо и Парис Хилтън са влюбени? Ами да, това се случи. Събитието се случи през 2009 г., когато Кристиано и Парис бяха забелязани на частно парти в САЩ. Известно е, че Парис току-що е прекратила връзка, а Кристиано е бил сам от няколко месеца.

На това парти можеше да се види как Парис подходи романтично и натрапчиво към Кристиано и, разбира се, футболистът отвърна на това отношение. Разбира се, тази романтика не продължи една нощ.

Защо сурогатство?

Явно беше, че след такава новина обществото ще иска обяснения. Много теории бяха хвърлени във въздуха, дори сексуалността на футболиста беше поставена под въпрос. Въпреки това, в интервю Кристиано заяви, че иска да стане баща, дори и да няма партньор и ако има такава възможност, защо да не я вземе?

Моментът на Ирина

Малко след раждането на сина си Кристиано обяви връзката си с руския модел Ирина Шейк. Не е известно как се запознаха, но двойката стана една от най-солидните в международния шоубизнес.

Отхвърлянето от Долорес

Въпреки че изглеждаше, че Ирина и Кристиано наистина се обичат, г-жа Мария Долорес, майката на Роналдо, не поддържаше добри отношения с модела. Причината? Съобщава се, че Мария е знаела, че намерението на Кристиано е да има голямо семейство, а Ирина няма намерения да забременява или да има собствени деца.

Джорджина е тук, за да остане

И всичко изглежда показва, че през 2016 г. Кристиано наистина е намерил любовта. През същата година той се запознава с Джорджина Родригес, родена в Аржентина модел и танцьорка, която открадна сърцето му на парти. Кристиано беше толкова впечатлен от нея, че трябваше да уреди всичко, за да я види отново „случайно“.

Добре дошли на Ева и Матео

Изглежда майката на Кристиано е била права, а намеренията на спортиста са да има доста голямо семейство. През 2017 г., след като имаше връзка с Джорджина повече от година, той разкри раждането на своите близнаци Ева и Матео, и двамата родени през юни същата година.

Ще има ли само шест?

Вярвате или не, но с появата на новите близнаци броят на децата на Кристиано Роналдо става шест. В момента пресата се чуди дали футболистът се надява да продължи да увеличава семейството си или шест деца ще са му достатъчни.

Важното е, че можем да забележим цялата любов, която Кристиано и Джорджина дават на децата си. Определено ни очаква едно щастливо и много стабилно семейство. Това се забелязва във всяка тяхна изява.

Цялата статия от Instantlymodern.com четете ТУК

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !