УЕФА Шампионска лига се завръща с нов...

„Ново начало“ – по този начин може да бъде определен...

Метрото ни е №2 в Европа: Bounce

Метрото в българската столица е най-второ място в...

Трогателното изявление на Кейт

отпечатай новината

15.07.2024 14:03 | Видян 581 пъти

Трогателното изявление на Кейт

Принцеса Кейт получи топло посрещане от зрителите, когато направи изненадващо завръщане на Централния корт днес, пише Mirror.

42-годишната принцеса на Уелс се появи в последната минута на шампионата по тенис днес заедно с дъщеря си принцеса Шарлот и сестра си Пипа Мидълтън. Кейт, която беше облечена в зашеметяваща кралска лилава рокля, изглеждаше изпълнена с радост, когато беше посрещната с емоционални овации при влизането си на тенис корта в неделя.

Дворецът Кенсингтън обяви в събота, че принцесата ще представи трофея на победителя на финала при мъжете, отбелязвайки втората си публична поява след диагнозата й рак през март. За последен път Кейт беше забелязана на Trooping the Colour, годишния рожден ден на краля, миналия месец със съпруга си принц Уилям и трите им деца.

Кейт, която е запален фен на тениса и редовно посещава Уимбълдън, беше посрещната с бурни аплодисменти, когато пристигна усмихната на Централния корт. Тя учтиво покани деветгодишната Шарлот на мястото си, до Пипа. Според експерта по четене по устните на Mirror, Никола Хиклинг, принцесата е казала на двамата къде да седнат и е споделила положително послание.

Четейки по устните на принцесата, Никола отбеляза, че Кейт каза: "Шарлот, искам да седнеш тук и Пипа, ти си до Шарлот. Точно тук." След това тя се обърна към бившата професионалистка по тенис Деби Джеванс, която седеше отляво на нея и беше облечена в кремав костюм, и радостно каза: „Толкова е хубаво и седим заедно“.

Принцесата махна два пъти на украсяващите фенове, докато заемаше мястото си, а зрителите около нея я последваха, за да продължат да гледат как тенис турнирът наближава своя годишен край. Кейт е патрон на AELTC, който провежда ежедневните операции на шампионата, от 2016 г. и неговите официални цветове са лилаво и зелено.

Това не е първият път, когато Кейт седи в Кралската ложа на Уимбълдън, като запален фен на тениса и редовен посетител на шампионати. Royal Box датира от 1922 г. и оттогава се използва за забавление на приятели и гости. Съответно, трябва да бъдете поканен лично от председателя на All England Club, преди да можете да се насладите на един от емблематичните зелени плетени столове Lloyd Loom.

Бяха въведени планове за херцогинята на Глостър, почетен президент на Асоциацията по тенис на трева в продължение на 25 години, да се намеси, ако принцесата не е на разположение, докато продължава лечението си от рак. Но по-късно стана ясно, че тя ще присъства. Като част от нейната горда роля, днес ще връчи наградата или на Новак Джокович, или на Карлос Алкарас.

В последната си актуализация принцесата каза, че „напредва добре“, но „има добри и лоши дни“. Тя също така сподели надеждите си, че може да се „присъедини към няколко публични ангажимента през лятото“, като същевременно отбеляза: „Все още не съм излязла от гората“. Кейт се оттегли от обществени задължения през януари, след като обяви, че й предстои коремна операция.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !