Целта ми е да бъда добър човек и да...

"В Русия, ако хората имат малки неща, те са щастливи,...

Виц на деня: Студенти от четвърти...

Студенти от четвърти курс на изпит. Доцентът е отчаян:...

Строгата сутрешна рутина на принцеса Ан

отпечатай новината

26.07.2024 14:35 | Видян 514 пъти

Строгата сутрешна рутина на принцеса Ан

Принцеса Ан е приветствана за известния си безсмислен подход към кралския живот - и тя е също толкова земна зад затворени врати.

Кралската принцеса – покойната кралица и единствената дъщеря на принц Филип – поема повече кралски ангажименти всяка година от всеки друг и на 73-годишна възраст остава невероятно активна, било то като се грижи за конете си или помага с петте си внука. Нейната сдържана сутрешна рутина също е безпроблемна. Съобщава се, че Ан обича да започва деня си с обикновена купа плодове.

Дарън Макгрейди, бивш готвач на кралските особи, каза по-рано пред TODAY: „Принцеса Ан почти винаги предпочиташе почти черните банани – пред узрелите – защото се усвояваха по-лесно.“ Дъщерята Зара също разкри, че фенката на плодовете Ан обикновено носи киви със себе си - в джоба или в чантата си - за бърза закуска, когато е в движение.

Друго сутрешно занимание, на което принцесата се радва, е да събира яйца от кокошките си, според списание The Lady, чрез HELLO!. В същата публикация се отбелязва, че Ан и нейният съпруг, сър Тимъти Лорънс, управляват имението си Gatcombe "в много спокоен стил на селска къща, като кучетата и конете имат приоритет". Като такава, Ан обича да започва деня си, разхождайки кучетата си на тяхната земя; тя е горд собственик на английски бултериери.

По-рано тази година тя беше похвалена от фенове, когато беше забелязана да носи собствения си багаж от самолета в началото на кралската обиколка в Шри Ланка. Има редица случаи на песъчинките на Ан; може би най-известният се случи през 1974 г., когато тя каза на похитител „малко вероятно“, когато той се опита да я изкара насила от колата й.

Друг често цитиран пример за нейния прагматичен подход е фактът, че тя избра да не даде на двете си деца, Зара и Питър, кралски титли. „Мисля, че вероятно е било по-лесно за тях и мисля, че повечето хора биха казали, че има недостатъци в това да имаш титли“, каза тя по-късно за решението си. „Така че мисля, че това вероятно беше правилното нещо.“

Само миналия месец принцеса Ан влезе в новините, когато беше откарана в болница след инцидент с кон, който я остави с наранявания по главата. Сестрата на краля прекара пет нощи в болница, след като според съобщенията е била ударена по главата или краката от кон, докато се разхождала близо до дома си в Gatcombe Park.

Но тя скоро се върна на работа. 73-годишната Ан посети Националния шампионат на Асоциацията на хората с увреждания (RDA) в университета Хартпури и колежа Хартпури в Глостършър. По типичния си безсмислен начин тя покри силно посиненото си ляво око с малко грим и каза на зяпачите: „Не мога да си спомня нищо за това!“, пристигайки за събитието.

Принцесата е известна с това, че цял живот е била конник, с множество коне, обитаващи конюшните на нейното имение в Глостършър. Преди това тя е спечелила поредица от медали през цялата си блестяща кариера в конния спорт, включително титлата от Европейското първенство през 1971 г. Сестрата на краля беше и първата от кралското семейство, което се състезава на Олимпийските игри в Монреал през 1976 г.

Източник: Mirror

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !