Драго Симеонов с признание за...

Тази събота (21 септември) в „Животът по действителен...

Динамичен и напрегнат старт на...

В петък вечер (20 септември) от 20:00 ч. по bTV, на едно...

Принц Уилям хлътнал по друга жена, докато с Кейт били разделени

отпечатай новината

30.07.2024 15:35 | Видян 802 пъти

Принц Уилям хлътнал по друга жена, докато с Кейт били разделени

Принцът и принцесата на Уелс се ожениха през 2011 г. след кратка раздяла - и нова книга на кралския автор Робърт Джобсън твърди, че Уилям е "завъртял главата си", докато се наслаждава на новооткритата "свобода" като ерген.

Въпреки че принцът и принцесата на Уелс бяха насочени един към друг от ранна възраст, курсът им към установяване едва ли вървеше гладко.

Бъдещите крал и кралица вече са женени от 13 години и са горди родители на три деца. Те обаче претърпяха трудно време в романтиката си, което можеше да ги накара да завършат с различни хора.

Много обичаната двойка се срещна за първи път, когато принцесата беше тийнейджър в колежа Малборо, преди пътищата им да се пресекат отново, когато и двамата станаха студенти в университета Сейнт Андрюс в Шотландия. Споделяйки едни и същи жилища, те бяха част от един и същи кръг, като приятелството им скоро разцъфтя.

И не след дълго те бяха елемент в кампуса. Но след дипломирането си, когато Уилям отиде в армията, докато Кейт започна работа в Лондон като купувач на аксесоари в Jigsaw, нещата изглеждаха по-трудни и в техния съюз започнаха да се появяват пукнатини.

Предполагаемият любовен интерес на Уил, Изабела Анструтър Гоф Калторп, на снимката през 2006 г.

Уилям прекъсна отношенията си с Кейт в брутален 30-минутен телефонен разговор, оставяйки сърцето й разбито, според кралския експерт Робърт Джобсън. В новата си книга Catherine, The Princess of Wales: The Biography, авторът пише, че някои твърдят, че Уилс е "завъртял главата" от друга жена - светската личност Изабела Анструтер-Гоф-Калторп, която той е срещнал преди години на почивка в Гърция.

В откъс, сериализиран в Daily Mail, Джобсън пише: „Но въпреки че беше необвързана по време на раздялата на Уилям и Катрин, Изабела очевидно не желаеше да стане кралска приятелка, чувствайки, че това ще ограничи перспективите й за кариера като актриса. не охлади плама на Уилям: той се опита да ухажва Изабела, като я посети няколко пъти в семейния й дом.

"Въпреки очевидното му влюбване, тя очевидно отхвърли ухажванията му. Малцина можеха да предвидят, че той ще се върне при Катрин - или че тя някога ще се съгласи да го приеме обратно..." Изабела, сега на 44, вместо това се озова със Сам Брансън , син на бизнес магната сър Ричард Брансън, за когото се омъжи през 2013 г. Двойката споделя две деца заедно - Ева и Блуи.

Когато Уилям решава за кратко да прекрати връзката си с Кейт през 2007 г., Джобсън пише, че се е отправил към клубовете с приятели, за да отпразнува новооткритата си „свобода“. Джобсън твърди, че се е напил толкова много в клуб Mayfair Mahiki, че е започнал да крещи, че е „свободен“ и е настоял групата му да изпие цялото меню.

С разбитото сърце Кейт от друга страна се скри в Дъблин с майка си, преди да успее да се изправи пред света. В крайна сметка тя се върна там и беше подслушвана да обикаля клубовете в Лондон, често ръка за ръка със сестра си Пипа. По време на раздялата тя беше свързвана с корабния наследник сър Хенри Ропнър.

След като първоначално изпусна парата, това беше различна история за Уилс, който беше затворен в казармата през по-голямата част от лятото като армейски офицер. Приятели на двойката казаха, че не повече от два месеца след раздялата Уилям започна да й липсва.

Изглежда се прокрадват съмнения относно решението му да сложи край на нещата с Кейт, но според съобщенията той се опасяваше, че няма да може да си я върне. Късметът му се промени, когато и той, и Кейт бяха поканени на парти с костюми в имението на техен общ приятел и ако отново срещнаха очи, авторът Джобсън пише, че „химията между Уилям и Катрин свърши останалото“.

Уилям беше направил линия за Кейт, която беше облечена като медицинска сестра. Двамата прекараха вечерта в разговори, преди да се забавляват на дансинга. Отначало те пазеха помирението си в тайна, но след срещата Уилям и Кейт бяха видени да се целуват на военно парти в казармата в Бовингтън, Дорсет.

А през юли 2007 г. Кейт и брат й Джеймс бяха видени на концерта за Даяна, който се състоя в Уембли по случай 10 години от смъртта на майката на Уилям. Те бяха няколко реда зад Уилям, принц Хари и тогавашната му приятелка Челси Дейви.

След това Кейт присъства на сватбата на братовчеда на Уилям Питър Филипс с Отъм Кели, заемайки мястото на Уилям, докато той присъства на сватбата на приятел в Африка. Не след дълго беше потвърдено, че романтиката им е възобновена и Кейт се премести в апартамента на Кларънс Хаус на Уилям, където той щеше да се върне от военни задължения в петък вечер за уютни уикенди заедно.

Три години след кратката раздяла стана ясно, че Уилям и Кейт са сгодени, като бъдещата булка получи годежния пръстен на покойната принцеса Даяна.

Източник: Mirror

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !