Драго Симеонов с признание за...

Тази събота (21 септември) в „Животът по действителен...

Динамичен и напрегнат старт на...

В петък вечер (20 септември) от 20:00 ч. по bTV, на едно...

Разрив между Кейт Мидълтън и принц Уилям

отпечатай новината

30.07.2024 11:39 | Видян 1904 пъти

Разрив между Кейт Мидълтън и принц Уилям

Изминаха 13 години от приказната сватба на принца и принцесата на Уелс, а сега нова книга повдигна капаците на техния нестабилен брак.

След като се ожениха през април 2011 г., двойката изглеждаше блажено щастлива и оттогава приветстваха трите си деца - принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи. Добре известно е, че двамата са започнали романса си, докато са били студенти в университета Сейнт Андрюс. Въпреки това, нова кралска книга се задълбочи в по-роковите моменти от връзката им и какво доведе до кратката им раздяла през 2007 г., преди да възобновят романса си на много пикантно парти, което в крайна сметка доведе до годежа им през 2010 г.

В Катрин, принцесата на Уелс: Биографията, която се сериализира в Daily Mail, авторът Робърт Джобсън разглежда ранните дни на тяхното ухажване в университета, техния труден период след дипломирането, Кейт е оставена с разбито сърце и след това Уилям е привлечен обратно ...

Тайна първа среща

Както често се съобщава, Кейт за първи път привлече вниманието на бъдещия си съпруг, когато се появи в пикантна прозрачна рокля на университетско благотворително модно ревю, след като и двете започнаха да следват в един и същи университет заедно. Въпреки това, въпреки че мнозина смятат, че Сейнт Андрюс е първият път, в който са се срещнали, г-н Джобсън пише, че всъщност са се върнали много назад, като са се срещнали за първи път, когато Уилям все още е бил в Итън, а Кейт в Марлборо Колидж. Той обяснява, че източник, близък до Мидълтън, му е казал: „Тогава имаше много общуване [между учениците в двете училища] и те се познаваха“.

Кейт и Уилям през 2005 г.

Отначало, когато започнаха в университета, и двамата имаха отделни любовни интереси, като според съобщенията Уилям щракваше със съученичката си Карли Маси-Бърч, а Кейт се срещаше с четвъртокурсника по право Рупърт Финч. Въпреки това, след модното шоу, Уилям и Кейт се превърнаха в нещо, споделяйки студентска къща заедно през втората и третата година и наслаждавайки се на уютни уикенди в Хайгроув и Балморал. До 2005 г. и двамата завършват, като покойната кралица присъства на церемонията по дипломирането и се среща с родителите на Кейт за първи път.

„Чакай Кейти“

След университета Кейт започва работа като купувач на непълен работен ден в търговеца на дребно Jigsaw, докато Уилям се присъединява към военната академия Sandhurst. След това спекулациите за брака започнаха да достигат връхна точка и тъй като не предстояха годежи, Кейт беше жестоко наречена „Чакващата Кейти“.

Въпреки това, според книгата, имаше някои "повдигнати вежди" сред кралските особи поради честите карибски ваканции на Кейт в Mustique. Авторът твърди: „Нейният шеф в Jigsaw е дал на Катрин да използва луксозната си вила на острова за частни романтични празници с принца – едва ли привилегия, която повечето служители могат да си позволят.“

Сърцераздирателно телефонно обаждане

Въпреки това до края на 2006 г. все още няма признаци за предложение и според книгата до януари 2007 г., близо до рождения ден на Кейт, тя получава сърцераздирателно обаждане от Уилям. Твърди се, че той също е отменил да бъде с Мидълтън за Нова година и след емоционален 30-минутен телефонен разговор и двамата са тръгнали по различни пътища. Двойката всъщност е говорила за раздялата си в миналото по време на интервюто за годеж.

Кейт призна: „По онова време не бях много щастлива от това, но ме направи по-силен човек. Откривате неща за себе си, които може би не сте осъзнавали. Мисля, че можеш да бъдеш доста погълнат от една връзка, когато си по-млад. Наистина ценях това време и за себе си, въпреки че тогава не го мислех."

Докато Уилям каза: „И двамата бяхме много млади… и двамата намирахме себе си и бяхме различни герои. Много се опитвахме да намерим собствения си път и растяхме, така че имаше малко пространство и се получи за толкова по-добре."

Брутална реакция

След раздялата и двамата се появиха на парти сцената, като в книгата се твърди, че по време на пияна вечер в нощен клуб Mahiki в Лондон Уилям бил чут да казва на приятелите си „Свободен съм“. Междувременно Кейт също "щурмува" клубовете в града със сестра си Пипа.

Авторът пише, че Уилям скоро се е върнал към военния живот и се е затворил в армейските казарми, докато Кейт продължава необвързания си живот, носейки по-дръзки тоалети от всякога и дори привличайки вниманието на корабния наследник сър Хенри Ропнър - оставяйки Уилям със съмнения относно раздялата и желанието да я ухажвам обратно.

"Палаво парти"

Изглежда обаче, че не им се е наложило да чакат дълго, за да възобновят романтиката си - и всичко се е дължало на общ приятел и бивш жокей, спечелил Grand National, Сам Уейли-Коен. Новата книга описва как той ги е поканил и двамата на костюмирано парти „Freakin' Naughty“, където Кейт отново привлече вниманието на Уилям, облечена като медицинска сестра.

Авторът пише: „Тя беше пристигнала облечена като медицинска сестра и Уилям беше направил крачка за нея. След това те прекараха първата част от вечерта дълбоко в разговор, преди да отидат на дансинга, където накрая се целунаха. Когато приятелите се пошегуваха, че трябваше да си намерят стая, те тръгнаха заедно."

Тогава изглежда, че двойката пази връзката си в тайна - но веднага щом Кейт беше забелязана на благотворителен поп концерт за отбелязване на 10-ата годишнина от смъртта на покойната принцеса Даяна, няколко реда зад Уилям, тайната им, че са отново заедно, беше разкрита .

Рутината на Черил

Съобщава се, че с пръстен на пръста на Кейт, нейната сестра Пипа е организирала частно кокошкарство в къщата на приятел, като списъкът с гости е бил сведен до минимум. И според книгата, Кейт разпусна косата си, като облече плътно боди и направи „перфектна стъпка“ имитация на хита на поп звездата Черил, Fight For This Love.

Авторът пише, че когато по-късно Уилям срещна Черил на концерта на Диамантения юбилей, той й каза: „Знаете ли, че имате малко конкуренция?“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !