Сексуалните фантазии, които...

Забравете ménage à trois, най-голямата сексуална...

Най-нацепените олимпийски борци в...

Това са 5-те най-огромни олимпийски борци в историята....

Тя ме прави по-силен: Карлос Насар за приятелката си

отпечатай новината

30.08.2024 14:57 | Видян 925 пъти

Тя ме прави по-силен: Карлос Насар за приятелката си

Задочна среща в ефир между олимпийския шампион и световен рекордьор във вдигането на тежести Карлос Насар и любимата му Магдалина Миневска организира bTV. Те пуснаха нейно послание към големия щангист по време на гостуването му в сутрешния блок при Златимир Йочев. В него тя засвидетелства обичта си към Карлос, но отправи и важен призив.

Миневска заяви, че българите трябва да подкрепят своите спортисти, не само когато са на върха, а и когато преживяват трудни моменти.

„Тя ме прави по-силен с подкрепата си”, заяви Насар за Магдалина, която е част от ансамбъла по художествена гимнастика. Злати Йочев го попита дали той може да я мотивира тя да продължи кариерата си и да се бори за още победи.

„Не знам как се чувства, не мога да вляза в тялото и в главата ѝ, за да знам дали трябва да продължи”, призна българският олимпийски шампион.

Водещият на bTV пък призна, че е малко разочарован, че Карлос Насар не е донесъл в студиото златния медал от Олимпиадата. Щангистът обаче обясни, че медалът остава в Червен бряг, заедно с всички други негови отличия.

"Изпълних всички мои мечти. Но всички тези хора, които са ме подкрепяли, очакват да видят нещо велико. Всяка следваща титла ще е велика!", каза в студиото суперталантът.

"Аз осъзнах на момента какво съм направил. Опитвам се да продължа напред. Титлата трябва да остане в миналото, за да мога да създам други подобни моменти", каза Карлос.

Той говори с признание и за първия си треньор Илиян Илиев, който почина внезапно в края на 2022 г.

"Той вярваше в мен от самото начало. Бях дете, а той ми каза, че ще стана световен шампион. След това - олимпийски шампион. Той е причината да повярвам аз в себе си. Обичам да спортувам и съм любопитен. Като всеки мъж - да мога всичко. Играя футбол, пробвал съм и борба. Знам колко е трудно", разказа Карлос, уточнявайки, че златният медал от Париж 2024 стои в специален кът в Червен бряг.

"За мен е чест да стана почетен гражданин на Червен Бряг. Ники Кънчев, който ми е градски, ме посрещна с видео с избрани моменти с треньора ми, което много ме разчувства.

За съжаление спортът изисква жертви и нямам достатъчно време за всички мои близки и приятели, но съм прекалено концентриран в мечтата си и постигането на резултати."

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !