Кристиано с прием в ADOR на InterConti

Посланичката на Италия, вляво на снимката, беше сред...

Жерар Депардийо влиза в ролята на...

Очаквайте първия епизод от „Марсилия“ на 19 септември в...

Игри на волята е хитът на есенния тв сезон, Островът на 100-те гривни №2 по гледаемост: Анкета

отпечатай новината

17.09.2024 16:22 | Видян 321 пъти

Игри на волята е хитът на есенния тв сезон, Островът на 100-те гривни №2 по гледаемост: Анкета

След като завладя телевизионния ефир, мащабният риалити формат „Игри на волята“ покори и дигиталното пространство. Само за първите три епизода на "Игри на волята" профилите на предаването в социалните мрежи Facebook, TikTok и Instagram са събрали над 8 милиона видео гледания.

С втори сезон се завърна и официалният подкаст на екстремното риалити „След Игрите“ с чисто ново студио и нова водеща. Една от най-добре представилите се в състезанието жени – Ваня Запрянова, посрещна своите първи гости – колоритните Мартин и Денислава. Общият брой видео гледания от всички платформи за премиерния епизод е над 1 150 000. Тази есен най-успешният подкаст на риалити предаване в България се завръща и с двойно повече епизоди, които ще позволят на феновете на „Игри на волята“ да опознаят още по-добре новите участници.

Огромният интерес към шестия сезон на „Игри на волята“ се потвърждава и от официалните пийпълметрични данни. Според тях, във всяка една от трите вечери до този момент, между 35% и 40% от всички зрители в активна възраст (18-59 г.) са проследили именно това предаване.

Според нашата анкета, озаглавена: Кое родно риалити ще следите през този сезон?, проведена сред феновете на сайта СЛАВА, Игри на волята е първото предпочитание на нашите читатели, следвано веднага от аналогичното предаване по бТВ Островът на 100-те гривни. На трето място читателите ни са заявили, че предпочитат да следят Гласът на България тази есен, а останалите шоута и предавания - Пееш или лъжеш на Нова тв, Коя е тази песен?, Колко ми даваш? и Бягство към победата 2: Съкровището на бТВ са или с 0 гласували за тях, или с по един глас. Само Биг Брадър е с двама гласували, което показва големия неинтерес към него. А защо ли се питаме ние? Може би ще има същата съдба като завръщането на Сървайвър - очакванията бяха високи, а качеството и интересът след това мижави.

В епизода на екстремното риалити Игри на волята тази вечер от 20:00 ч. по NOVA предстои първа капитанска битка, която може да промени хода на играта.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !