Галена влиза в Пееш или лъжеш тази...

След успешния старт на новия сезон на “Пееш или лъжеш”,...

ДА! Опус за циганско лято

Днес и утре температурата в София е 30 градуса, а като...

Галена влиза в Пееш или лъжеш тази неделя

отпечатай новината

26.09.2024 16:30 | Видян 190 пъти

 Галена влиза в Пееш или лъжеш тази неделя

След успешния старт на новия сезон на “Пееш или лъжеш”, поп-фолк дивата Галена е втората звезда след Веселин Маринов, която ще търси дуетна половинка в музикалното приключение. Тази неделя от 20:00 ч. по NOVA певицата ще предизвика своята интуиция и ще опита да отсее талантите сред участниците в забавната музикална игра.

“Ще ми е много интересно дали имам шесто чувство след толкова години на сцена, защото в крайна сметка тук са изпечени лъжци. Но аз искам да се забавлявам - не ме интересува дали ще избера пеещ или непеещ изпълнител. Даже ще ми е по-забавно, ако е непеещ. А и компанията ми тук е страхотна - Иван, Андрей, Рачков. И да си призная - само като видя Рачков и започвам да се смея”, сподели Галена пред Елизабет Методиева и камерата на “На кафе”.

За да разкрие лъжата, музикалната фурия Галена ще разчита както на своя усет, така и на помощта на Мария Игнатова, Иван Христов и Андрей Арнаудов. Тази неделя на креслата на съветниците ще седнат още водещата на „Съдебен спор“ Ромина Тасевска и Башар Рахал, когото зрителите на NOVA ще видят в ролята на водещ на дългоочаквания нов сезон на Big Brother от 8 октомври.

В четирите кръга на шоуто претендентите ще демонстрират стойката си с микрофон в ръка, уменията си в lip-sync изпълненията и други свои таланти, но също така ще разкрият интересни факти за себе си. Един от участниците ще предизвика Рачков на канадска борба, а друг ще опита да впечатли Галена с кулинарните си умения. Но отговорът на най-важния въпрос - ще избере ли тя пеещ или ще попадне в клопката на някой лъжещ за финалния дует, ще разберем тази неделя в 20:00 ч. по NOVA.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !