Кичка Бодурова със сърдечни признания...

Тази събота (19 октомври) от 17:00 в „Животът по...

Нови разкрития по драмата с Килиан Мбапе

Адвокатът на френската футболна суперзвезда Килиан Мбапе...

Петков и Денков предизборно срещат роми в ресторант на Киро Японеца

отпечатай новината

16.10.2024 12:06 | Видян 224 пъти

Петков и Денков предизборно срещат роми в ресторант на Киро Японеца

В ресторант на Киро Японеца направиха предизборната си среща в ромската махала Филиповци Кирил Петков и Николай Денков. Заведението със странното название Оси всъщност носи името, с което близките наричат зетя на сикаджията и прославен контрольор на гласове Кирил Кирилов Японеца. Гражданското му е Януш Йорданов, известен като лихвар и лидер на банда за рекет и силово събиране на средства, канадлджийство на мигранти - 30 са открити в собствения му дом, гонена от органите.

Януш започва "кариерата" си в ъндърграунда под покровителството на Мето Илиянски. След безследното изчезване на висаджийския бос излиза от дотогавашния им бизнес с погребална агенция - известен начин за рекет и трупане на безданъчни приходи, сменя отбора, попадайки в СИК и започва с лихварството. Освен Оси, му викат още Ясо.

По данни на МВР

За хората от квартала това се оказа сензация, тъй като те видяха районния си кмет на живо, а досега една година той се укриваше от тях. ППДБСС управляват махалите, които им гласуваха под строй, насочени от техните босове Вълка и Гърнето, както всички работници от чистотата, за градския им кандидат Терзиев и за районния Георги Тодоров. Година по-късно обаче имат да му поставят доста болни въпроси, на които той няма отговори.

Кирил Петков побърза да изтрие срещата си с ромите в дома на контролиращия вота им, уж заради гафа си, че им препоръча, като нямат хляб, да открият школа за рап в махалата, като видимо много хареса идеята си и се захили от ухо до ухо, когато импровизирано я поднесе на публиката, както се видя от живото излъчване на митинга на лидерите на антикорупционната коалиция ППДБ.


Радостина Тонева

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !