Филм на БНТ от поредицата Туризъм.БГ...

Филмът „Духовното огледало на християнския Несебър“ на...

Някой забравил да натисне копчето...

Този път bg-alert не сработи както се очакваше, защото...

Дуа Липа облече най-малките бикини някога

отпечатай новината

17.10.2024 10:57 | Видян 587 пъти

Дуа Липа облече най-малките бикини някога

Докато някои от нас се обличат с водолазки и шалове сега, когато хладният октомврийски въздух нахлу, Дуа Липа има други планове за есента. А именно слънчеви бани в паркове и каране на лодка по бикини, сякаш летните дни на кучето все още са пред нас.

Черните бикини на Дуа

Топлото време дойде и си отиде, но това не попречи на Дуа Липа да носи характерната си лятна униформа: бикини. На 14 октомври певецът на „Illusion“ сподели снимка в Instagram, която на пръв поглед би изглеждала като компилация от остатъци от предишния сезон, тъй като въртележката с 14 слайда включваше множество снимки на Липа, попиваща слънцето в itty bitty бикини, релаксиращи край водата и дори наслаждаващи се на вкусно руло от омар.

Но в шокиращ обрат, летните снимки всъщност бяха направени през последните няколко седмици, доказвайки веднъж завинаги, че сезонът на бикините е целогодишно събитие за Дуа Липа.

На една снимка Липа носи черен костюм от две части с бели шевове по краищата. Горнището й се отличаваше с класически триъгълен силует, който оставяше деколтето й на показ, докато долнището й се отличаваше с дизайн на странична връзка, вързан спретнато в две перфектни панделки.

Вместо да носи жилавия комплект на плажа, Липа избра да хване малко тен в тревист парк край река.

Тя никога не пропуска възможност да носи бикини.

Тя облече и други бикини

Това не беше единственият извънсезонен бански костюм, с който Липа беше снимана. Докато плаваше с лодка по спокойно езеро, Липа облече друго триъгълно горнище на бикини, този път с черна основа, червени шевове и причудлив черешов принт.

За долнище Липа смеси плодовия модел с чифт наистина малки сини боксерки.

Тя също носеше подходяща блуза с копчета, пълна с детайл от вратовръзка за допълнителен слой защита от слънцето.

Още несезонни моменти

Отказът на Липа да оттегли летния си гардероб се простира далеч отвъд банските костюми. На една скорошна снимка основателката на Service95 носеше горна част с разголено деколте.

В друга, тя облече мини рокля без презрамки с пасти за зърна във формата на Hello Kitty от италианската марка GCDS, сякаш все още е на пътуването си за рождения ден до Ибиса.

Можете да вземете момичето от лятото, но не можете да вземете лятото от момичето.

Източник: bustle.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !