Крал Чарлз винаги пътува със...

Макар да не е изненада, че 77-годишният крал пътува със...

Хари и Меган се местят в Португалия...

Принц Хари и Меган Маркъл предизвикаха вълнение с...

Хари и Меган се местят в Португалия за Шенген

отпечатай новината

21.10.2024 16:20 | Видян 235 пъти

Хари и Меган се местят в Португалия за Шенген

Принц Хари и Меган Маркъл предизвикаха вълнение с предполагаемия си разкошен нов дом, който са закупили в Португалия. Някои кралски наблюдатели спекулират, че това е ход, за да „се преструват, че все още са кралски особи“, но истината е далеч по-лична за херцога и херцогинята на Съсекс.

Хари и Мергън очевидно са си купили луксозно жилище на слънчевото иберийско крайбрежие, което може да им осигури „златна виза“ за лесно пътуване през Шенгенската зона на ЕС - а с цената от 6,5 милиона паунда това наистина ще бъде златен билет за ЕС.

Съобщенията за скъпата покупка на къщата идват точно след като херцогът и херцогинята, се оттеглиха от кралските си задължения и трябваше да върнат ключовете на Фрогмор Котидж на крал Чарлз. Въпреки твърденията за поддържане на външния вид, кралската коментаторка Анджела Левин обясни „истинската причина“ за закупуването на дом в Португалия, като посочи, че Хари е разказал за това в мемоарите си „Резерва“.

Въпреки твърденията, че двойката може би иска да се сближи с кралската особа, която Меган третира като своя „сестра“, твърди „Спас“. Анджела заяви пред GB News : „Юджини и Джак Бруксбанк [са] там и в книгата на Хари, „Spare“, той казва, че Меган и Юджини са като сестри“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !