ДА! Bake Me Happy със спомена за...

Бонбониер. Тази новобългарска, но толкова симпатична...

Скандал Терзиев - Бонев тресе Общината?

Кавга с високи децибели между кмета Васил Терзиев и...

Бившият на Джей Ло обвинява Диди за развода им

отпечатай новината

24.10.2024 10:23 | Видян 151 пъти

Бившият на Джей Ло обвинява Диди за развода им

Бившият съпруг на Дженифър Лопес, Оджани Ноа, смята Пи Диди (Шон Комбс) за частично отговорен за края на краткотрайния им брак, пише Daily Mail. Двамата бяха Ноа женени от 1997 до 1998 г.

По време на участието си в предаването Despierta America, 50-годишният актьор размишлява върху края на връзката си с 55-годишната суперзвезда, като твърди, че „част от този развод“ е „по вина“ на 54-годишния на хип-хоп магната.

"Когато Сони дойде и й плати милионите, които получи, там беше Диди, който щеше да бъде един от продуцентите на няколко песни в първия албум On The 6", разказа Ноа пред изданието.

Той продължи: „Аз бях в Лос Анджелис и откривах ресторанта си, а тя беше между Маями и Ню Йорк и работеше по албума.

Интервюто на Ноа е преведено от испански на английски език в цитатите по-горе в статията, публикувана от Page Six в сряда.

Ноа работи като сервитьор в заведението на Глория Естефан в Маями Lario's On the Beach, когато за първи път среща Дженифър - която се е снимала във филма Money Train и е била заета със снимките на Blood and Wine - но няма представа коя е тя.

Преди това Оджа подробно описа как животът ѝ като „мегазвезда“ в крайна сметка се е отразил на брака им по време на интервю за Mail on Sunday през 2022 г.

„Имаше много моменти, в които се чувствах като господин Пепеляшка. Тя беше най-красивата жена, която някога съм виждал. В началото нямах представа коя е тя“, спомня си той.

Ноа продължави: „Влюбихме се, когато тя вече беше известна. Но по време на брака ни тя се превърна в мегазвезда. Години наред беше твърде болезнено да се говори за това. Исках да се прикривам и да живея живота си.

Двойката се целуна за първи път на партито по случай завършването на „Кръв и вино“, но след това Дженифър отлетя обратно за Лос Анджелис и двойката прекара седмици в разговори по телефона, преди Оджани да се присъедини към нея на премиерата на филма.

Той си спомня: „След премиерата се върнахме в нейния хотел. Това беше първият път, когато правихме любов. Беше перфектно. Тя беше перфектна. Лежахме там след това и тя каза: „Искам ти винаги да бъдеш в живота ми. Обичам те.“

Докато двамата са влюбени един в друг, животът на Оджани се преобръща с главата надолу, когато Дженифър получава главната роля в „Селена“.

Той разказва: „От Джен тя се превърна в Джей Ло, този голям бизнес, който носи милиони. Около нея имаше всички тези нови хора, които искаха да печелят пари от нея. Обаждах се и асистентката ми казваше „Съжалявам, но тя не е свободна“.


Но дори и след като се ожениха, нещата в отношенията им се влошиха, тъй като започнаха да се разпространяват снимки на Лопес с Диди - който продуцираше албума ѝ - и се твърди, че тя е казала на съпруга си, че „не може“ да има деца все още, защото това ще навреди на кариерата ѝ.

Искахме деца, обсъждахме ги. След това тя ми каза, че не може да има дете, защото това би попречило на кариерата ѝ.

Личният треньор също така твърди, че е бил насърчаван да се „преструва“, когато са пътували до Чикаго през 1997 г., за да снимат интервю с Опра Уинфри.

Оуджани си спомня: „Опра знаеше, че имаме проблеми. Аз седях в публиката и си мислех, че Опра ще дойде при мен, защото бяхме говорили за това предварително.

„Опра каза на Джен: „Чух, че имате проблеми“. С това красиво лице и тази красива усмивка Джен каза: „Не, всичко е невероятно“. Или нещо подобно.

В крайна сметка двойката се раздели и актрисата от „Hustlers“ продължи да се среща публично с Диди, но остана близка с първия си съпруг.


Той казва: „Имаше моменти, в които ми казваше, че иска да се съберем отново. В тихи моменти тя казваше: „Имам нужда от теб в живота си. Не искам да те изгубя“.

След техния романс тя се омъжва за Крис Джъд между 2001 и 2003 г., след това за Марк Антъни между 2004 и 2014 г., а напоследък - за Бен Афлек.

Понастоящем тя и Афлек са в процес на финализиране на развода си след двегодишен брак.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !