Хит на Netflix доминира в класациите...

Lonely Planet продължава да доминира в класациите на...

Ю. Вергов влиза в Под прикритие 6

„Зает съм много, снимаме новия сезон на сериала Под...

Ю. Вергов влиза в Под прикритие 6

отпечатай новината

24.10.2024 15:45 | Видян 138 пъти

Ю. Вергов влиза в Под прикритие 6

„Зает съм много, снимаме новия сезон на сериала Под прикритие 6", заяви пред България Днес създателят на криминалната поредица, режисьорът Димитър Митовски, който е възпитаник на Доньо Донев в класа му в НАТФИЗ в специалност Филмова и анимационна режисура, пише Secret.bg.

Шестият сезон на един от най-емблематичните родни сериали ще се завърне отново в ефира на Българската национална телевизия, потвърди и генералният директор на БНТ Емил Кошлуков. По негови думи поредицата е особена гордост за телевизията, защото е любима на зрителите от всички поколения, които с нетърпение очакват продължението й. БНТ е сключила и сделка с HBO и новият сезон ще бъде излъчван и в стримийнг платформата HBO Max.

В новия сезон на екран зрителите отново ще се наслаждават на великолепната игра на Михаил Билалов, който се превъплъщава в безскрупулния престъпен бос Петър Туджаров-Джаро. Любимецът на всички Росен Гацов-Куката, в чийто образ влиза Мариан Вълев, също ръси мафиотски лафове от екран.

Сред големите изненади в новия сезон на криминалния сериал, който определено постави нови стандарти във филмовото производство у нас, е участието на звездата Юлиан Вергов, който за пръв път влиза в Под прикритие.

Шестият сезон ще се снима на различни географски ширини. Обичайната снимачна площадка София, околностите й и големите черноморски курорти ще бъдат разнообразявани и с германския град Франкфурт, както и бреговете на Малтийския архипелаг в Средиземно море, издават от екипа.

Сюжетната линия в новия сезон се развива преди и след събитията в оригиналната поредица. „Зрителите ще видят старите герои, но и нови такива. Надяваме се да създадем за пореден път увлекателна и динамична история, която създава напрежение на екрана, но и приковава към сериала с интерес“, не крие Митовски и продължава въодушевен: „Работим активно, по-хубава новина от тази за мен няма, надяваме се сериалът да е окончателно готов в края на следващата година“.

Режисьор на поредицата е Виктор Божинов, който казва: „По стечение на съдбата съм режисьор на голяма част от епизодите на досегашните пет сезона и съм изключително благодарен, че получих покана за този шести сезон. Това може би е единственият проект, към който бих се върнал, защото изпитвам страхотен сантимент към него и му дължа голяма част от успешната си кариера“.

„Стандартът от 12 серии ще бъде спазен отново“, обеща още Митовски.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !