Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Валя ще се състезава, но и ще оценява на „Охрид фест”

отпечатай новината

18.08.2009 15:30 | Видян 6149 пъти | Гласували 1

Валя ще се състезава, но и ще оценява на „Охрид фест”

Дни преди да замине за Македония за участие на международния фестивал „Охрид фест”, Валя получи още едно поле за изява на престижния форум. Лично организторите са я поканили да се включи във фестивалното жури. Тя ще оценява наравно с известни македонски творци и изявени личности.

Престижният музикален форум ще събере изпълнители от седем балкански държави и ще бъде отразяван от над 20 медии. В най-силната, четвърта вечер, когато е международната програма, в състезанието ще се включи и изпълнителката на „Пайнер” Валя.
Специално за фестивала тя записа нова песен. Първоначално песента носеше заглавието „Още търся искрите”. Но в последния момент авторите са преценили, че „Въглен във вода” е по-подходящо. Това е нейният втори проект с музикалния гуру от съседната ни държава Григор Копров. Първата песен по негова композиция, която Валя реализира с изцяло македонски екип, е „Судбо моя”.

„Въглен във вода” има два варианта – на български език и на македонски диалект. По песента ще бъде направен и видеоклип със същия екип, заснел „Судбо моя”.
Новата песен вече е в окончателен вариант и Валя е все по-обнадеждена за награда от „Охрид фест”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !