Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Посланикът на Израел говори за...

Горещ коментар за ескалацията на напрежението между Иран...

Дичо и група Акага с общ сингъл

отпечатай новината

11.02.2008 11:36 | Видян 3185 пъти

Дичо и група Акага с общ сингъл

Една от най-добрите групи и един от най-добрите вокалисти на България записаха съвместен сингъл. Песента се казва „Пътувам”, а премиерата й се състоя на концерта на „Акага и най-добрите вокалисти на България” в края на миналата година. Първоначално идеята е Дичо да пее „Пътувам” само на концерта, но бурните аплаузи на публиката след изпълнението й, дават повод на музикантите да се замислят за издаването й като сингъл.
Песента „Пътувам” на Дичо и Акага е прекрасна балада, която дава заявка да се превърне в един от хитовете на 2008-ма година. Съвсем скоро официално ще бъде представен и видеоклипа към песента с режисьор Магърдич Халваджиан.
„Пътувам” ще бъде включена в студийния албум на „Акага и най-добрите вокалисти на България”, който ще излезе на есен. „Случи се спонтанно – първо дойде идеята за концерта с най-добрите ни певци. В него участваха Дичо, Орлин Горанов, Дими, Орлин Павлов и Любо. Съвместните ни песни вдигнаха публиката на крака и така решихме да продължим с издаването на компакт диск. Надяваме се в края на годината освен нов албум, да имаме и концерти с най-добрите вокалисти във Варна, Пловдив, Бургас и София. Ще се радваме и още певци да се присъединят към проекта” - споделя Краси Куртев от Акага.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !