Панайот Панайотов в образа на Ал Бано...

Любимото шоу за имитации „Като две капки...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за да спаси душата ти.

Емилия кумува на Весела Тотева?

отпечатай новината

25.08.2009 11:30 | Видян 21938 пъти | Гласували 5

Емилия кумува на Весела Тотева?

Весела Тотева и защитникът на Левски Елин Топузаков са планирали сватба през месец декември. Весела е позната като водеща по "Планета" ТВ, както и на предаването "Ало, къщата", което се излъчваше по "Нова" ТВ.

Тя е много добра приятелка с певицата Емилия. Припомняме, че Весела придружаваше Емилия на наградите на сп. "Нов Фолк", също така двете бяха забелязани заедно и в един от дневниците на турнето "Планета Дерби 2009".

Елин Топузаков вече е отправил покана към Коко Динев и Емилия да кумуват на венчавката му пише в-к "Уикенд". Вестникът припомня, че Топчо е един от най-харесваните футболисти у нас и е имал връзка със сестрата на манекенката Цеци Красимирова, която стана известна във фолк средите с участието си в клипа на Азис към песента "Няма". Друга известна дама, с която Елин е имал връзка, е водещата на "Горещо" Венета Райкова.

Връзката между Весела и Елин е доста сериозна, след като вече повече от три години са заедно. Весела дори прекрати кариерата си на телевизионна водеща, за да може да бъде с любимия си, пише signal.bg.

Дали Емилия ще кумува на добрата си приятелка остава да разберем през следващите месеци.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !