Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Лили и Глория да отменят концертите си

отпечатай новината

31.08.2009 10:30 | Видян 19357 пъти | Гласували 4

Лили и Глория да отменят концертите си

След като Мадона разби всички представи за концерт в България, което се и очакваше – все пак е номер едно в целия свят, редно е Лили Иванова и Глория, които планират да правят свои спектакли идния месец просто да не си харчат парите. Разликата между това, което трябва да бъде шоубизнесът – показаното от Мадона, и жалките напъни и претенции за кралици на родните звезди е твърде очебиен.

Няма да забравя как на сватбата на олигарсите Баневи преди близо 3 години Лили Иванова трябваше да пее преди Джо Кокър. Вместо да се подготви и да се представи както никога преди, като има предвид “колегата” си, нашата прима риташе тонколоните, изоставаше от плейбека, поради което крещеше на озвучителя, скандализираше гостите с горчиви подмятания от типа “Извинявайте, че съм българка”. Е, не пропусна да си вземе петцифрения хонорар, разбира се. Дано да го е декларирала пред данъчните. 

След нея излезе Джо Кокър. Без да съм му фен, нямаше как да не попадна в ритъма на този удивителен шоумен, който не спря да сипе хитове на живо, да подскача, да танцува и така близо два часа. Той също си взе щедрия хонорар. Но имаше защо!

автор: Борис Ангелов

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !