Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

На татко момичето

отпечатай новината

02.09.2009 12:20 | Видян 8896 пъти

На татко момичето

Младата и талантлива певица Лилана ще бъде първият гост в новия сезон на ток шоуто „Търси се..” - тази събота по bTV. След като постигна огромен успех на музикалната сцена, водещите Меги и Нели ще разкрият какви са постиженията в личния й живот.

Първата изненада за Лилана ще бъде най-добрата й приятелка – Ася, от разпадналия се дует „ Ел Ей”. Въпреки слуховете за драматична раздяла помежду им, се оказва, че двете са неразделни приятелки и споделят всичките си емоции и преживявания.

Каква е общата страст на двете приятелки и какво Ася ще помоли певицата да покаже, свързано с нея, зрителите ще видят тази събота.

Изключително емоционална ще бъде изповедта на бащата на певицата – д-р Христо Деянов, от когото тя е наследила музикалния си талант. Една от големите изненади за Лилана ще бъде появата му в студиото. Под звуците на неговата китара двамата ще изпълнят любимата им песен.

Каква е като сестра ще разкаже братът на певицата – Александър - един от най-добрите бийтбоксъри в България, с артистичното име Скилър.

Именно с този вид музика е свързана и неговата провокация към Лилана. Как тя се справя с бийтбокса и възнамерява ли да направи дует с брат си – това зрителите ще разберат тази събота в.

От музикалните среди водещите Меги и Нели ще срещнат Лилана с китариста на Д2 - Митко Кърнев. Той ще я върне назад в годините, когато певицата е била състезател по художествена гимнастика.

Зрителите ще видят едно уникално съчетание с лента на Лилана и ще научат причините, поради които тя се отказва от спорта. Любопитна за зрителите ще бъде и срещата на певицата с най-добрия й приятел извън музикалните среди – Марио. Двамата се запознават на кастинг за водещи и за кратко между тях има флирт.

Последната изненада за Лилана ще бъде още един от добрите й приятели – ТВ водещият и журналист – Роро. Какво си спомнят двамата за началото на нейната кариера и как се е променила през годините певицата – всичко това ще стане ясно в новото издание на „Търси се….”.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !