12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Dr. Dre и Lady Gaga правят слушалки

отпечатай новината

08.09.2009 14:30 | Видян 7623 пъти | Гласували 1

Dr. Dre и Lady Gaga правят слушалки

Dr. Dre и Lady Gaga обединиха талантите си за да ни пробутат нов продукт. В случая не става въпрос за нов хит или общ музикален проект, а за нещо съвсем различно - слушалки.

Общо взето как точно се е стигнало до съвместната колаборация и чий бизнес интереси са я задвижили не ни е ясно.

Важното е, че компанията за електроника на Dr. Dre - Monster Beats е произвела модела Heartbeats, чийто дизайн е създаден лично от Lady Gaga - има си дори бляскащи камъчета, точно в нейния стил...

"Ще умра ако ми забранят три неща - да пиша, да обичам и модата" казва Lady Gaga - "Слушалките Heartbeats представят тази моя троица".

Като цяло ние не бихме отказали едни слушалки от сериите на Dr.Dre. Изпълнителя казва, че често музикантите се трудят в студиото над дребни детайли в музиката, които така и не достигат до слушателите, защото техниката не им го позволява.

Затова той се е постарал в продуктите на компанията му да няма технологични компромиси и слушалките му да изкарват звука, така както го чува създателя му в студиото. Друг е въпроса, че много зависи и от техниката от която се пуска музиката...

Иначе Lady Gaga определено е направила готин дизайн. Тя ще представи официално слушалките си утре, като цената им със сигурност няма да е народна. Продуктите на Monster Beats не са евтини, но пък качеството им си го бива.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !