Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

„Цената на истината” започва на 9-ти септември

отпечатай новината

08.09.2009 17:00 | Видян 10229 пъти

„Цената на истината” започва на 9-ти септември

На 9 септември от 20:00 часа по Нова телевизия започва първият сезон на най-хитовото и атрактивно световно шоу – „Цената на истината”, което в рамките на една година от създаването си стана популярно в повече от 40 страни. Предаването ще се излъчва по Нова телевизия два пъти в седмицата, в сряда и четвъртък, от 20:00 до 21:00 часа. Оригиналното име на международния формат е “The Moment of Truth”, а стартът му е през януари 2008 година.

В шоуто ще се търси истината, цялата истина и нищо друго освен истината. Зрителите на Нова телевизия ще станат свидетели на разтърсващи лични истории, откровени изповеди, драматични разкрития и скандали за всеки един от участниците. В присъствието на свои близки и роднини в студиото, пожелалите да седнат на стола на истината ще споделят пазени с години тайни, за които никой не подозира. За повечето от участниците предаването ще се превърне в акт на „пречистване” от дълго премълчавани истини. Всеки от тях преминава предварително през тест с детектор на лъжата. Специално обучени експерти провеждат полиграфското изследване с всеки един от кандидатите, което протича в рамките на два дни.  По време на теста на кандидата се задават 50 лични въпроса, от които 21 се задават отново в предаването. Участниците трябва да отговорят с истината, за да спечелят 200 000 лева.

Първата участничка в „Цената на истината” е Лилия Грънчарова, на 27 години. Лилия е бивш военен кадър, произхожда от консервативно самоковско семейство, има две сестри и е осиновено дете. За първи път пред родителите си тя ще разкрие, че е правила секс с жени. Освен майка й и баща й, в студиото на „Цената на истината” ще бъдат съпругът и сестра й.

Историята, която „Цената на истината” ще предложи на зрителите в четвъртък, 10 септември, е най-скандалната сред участниците в предаването до момента. Един шокиращ разказ за фамилия с тежки проблеми и сложни взаимоотношения, натрупани през годините. Соня Ву е на 37 години от София, майка е на три деца. Соня изживява тежко детство и има зад гърба си два брака - с кубинец и виетнамец, сгодена е за българин. Историята на Соня е покъртителна, защото е искрена изповед за чувствата й към всеки един от нейните близки. В студиото заедно със Соня ще бъдат родителите й, нейният брат, годеникът й и вторият съпруг на майка й.

Практиката показва, че след предаването близките, дошли да подкрепят участниците в студиото, ги посрещат топло. Въпреки разкритията, понякога драматични и разтърсващи, роднините реагират с разбиране на истината.

Кастингът на „Цената на истината” продължава. Всеки, който не се притеснява да отговаря честно с „да” и „не” на въпросите в новата игра, трябва да попълни анкетна карта чрез сайта на предаването www.istina.novatv.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !