Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Галена и Галин за пръв път в "Горещо"

отпечатай новината

10.09.2009 18:00 | Видян 15609 пъти | Гласували 2

Галена и Галин за пръв път в

Тази събота, 12 септември 2009 година от 22:00 часа за първото издание от новия шести сезон на телевизионния таблоид „Горещо” водещата Венета Райкова-Георгиева гостува в Арбанаси на една от най-горещите светски двойки – Галена и Галин. В първото си съвместно телевизионно интервю двама разказват историята на връзката си и споделят как са преживели тежките моменти след раждането на сина им Стефан, когато бебето прекарва месец в кувьоз.

„Трагедията за мен лично и за Галин беше, че гледаме детето си в кувьоз, че е малко и безпомощно и че не можем по никакъв начин да му помогнем... Да знаеш, че това е твоето дете и да не можеш да го гушнеш, да го прегърнеш, да го усетиш, да усети майка си... Толкова време си го чакал!... Плачехме си всеки път!” - споделя през сълзи фолк дивата в първата си телевизионна изява след раждането и разказва за критичните моменти и проблеми след преждевременната поява на наследника им.

„Първи аз го видях и направо всичко ми се обърна!” – спомня си Галин първата среща със сина си. След операцията фолк дивата не може да става, затова той снима малкия Стефан с телефона си и така Галена вижда за пръв път детето си. Следват дълги седмици, в които двойката се радва на новината за всеки наддаен грам тегло на малкия...

„Аз наистина избягвам прожекторите и ако трябва да бъдем точни, това е първото мое телевизионно интервю!” – споделя Галин и признава, че нито е търсил контакт със Слави Трифонов по повод скечовете в предаването му, нито има намерение да го съди. Двамата отричат публикуваните в някои издания снимки да са на малкия Стефан.
На Галена или на Галин прилича малкият Стефан и защо в един момент Галин заплашва, че ще го кръсти Винету? Защо Галин остава до Галена след нашумелия еротичен клип и кога двамата планират сватба? И още – цялата история на Галин и Галена, разказана в първо лице от самите тях.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !