Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Алена разказва за най-голямата си загуба в "Търси се..."

отпечатай новината

17.09.2009 15:30 | Видян 5310 пъти

Алена разказва за най-голямата си загуба в

Най-популярната астроложка в телевизионния ефир Светлана Тилкова - Алена ще бъде гост в поредното издание на ток шоуто „Търси се..." тази събота, 19 септември, от 11:00 часа, по bTV.

Водещите Меги и Нели ще разкрият, че в личния си живот тя е един изключително позитивен човек, преминал през много препятствия на съдбата, но днес се радва на любовта на своя съпруг и синa си.

Безспорно най-емоционалната среща за Алена ще бъде с нейния съпруг Андрей, с който ги свързва невероятна любовна история. Дали тази любов е била изпитание на съдбата или низ от случайности, Алена ще разкрие това в „Търси се...".

Тя ще разкаже и за своя син Мартин, който въпреки, че минава 20-те години, все още не може без майка си. Астроложката с болка ще разкрие и обстоятелствата около загубата на първото си дете, което тя смята все още за живо.

От екипа на bTV водещите Меги и Нели са избрали да срещнат Алена с един от нейните любимци - телевизионният журналист Венелин Петков. Той ще сподели каква за него е разликата между Алена и Светлана и ще признае, че често колегите му ползват услугите й на астролог.

Сред най-близките приятелки на Алена е и поетесата Надежда Захариева, на която астроложката не е правила хороскоп, защото не знае часа на раждането й. Въпреки това Надежда Захариева ще помоли Алена да направи всичко възможно, за да се получи хороскопът й. Поетесата ще разкаже и за един от трудните моменти, в който Алена й е помагала.

Много вълнуваща ще бъде за астроложката и срещата й с вдовицата на археолога Георги Китов - Диана. Тя ще разкаже, че семейството на Алена често ги е посещавало на разкопките и ще я провокира да реставрира една антична купа.

За любовта на Алена към животните ще разкаже журналистката Магдалена Гигова, заедно с която често посещават столичния зоопарк. Гордостта на Алена там е осиновеното от нея мече, за което тя се грижи с много любов.

Астроложката ще получи предизвикателство от своята приятелка да направи хороскоп на предаването „Търси се..." и именно така водещите ще научат какво професионално бъдеще ги очаква.

Последната изненада за Алена ще я върне в ученическите й години в Немската гимназия. Меги и Нели ще я срещнат в студиото с нейната приятелка от тези години Лили.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !