Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Жени Калканджиева - от побоя до Тачо

отпечатай новината

20.05.2009 13:15 | Видян 12707 пъти

Жени Калканджиева - от побоя до Тачо

Най-успешната "Мис България" и собственичка на модна агенция - Жени Калканджиева - ще е гост в поредното издание на токшоуто "Търси се...", тази събота по bTV.

В очакване на първото си дете Жени ще разкрие подробности около своята бременност, а най-близките й хора ще опишат каква е тя извън суетата в модния бранш.

"Имам една изключително спокойна и нормална бременост. Понякога дори забравям, че съм вече с голям корем", ще признае Жени.

Кога очаква бебето и какво е значението на работата й в момента, ще стане ясно в предаването. Един от най-доверените й колеги във "Визаж" - Тихомир - ще разкаже каква е Жени като шеф.

Тъй като екипът на агенцията наскоро й подарил книги за отглеждане на дете, в студиото на "Търси се..." Жени ще бъде провокирана да покаже дали вече може да поставя памперс на бебе и как ще го успокоява докато плаче.

Приятелите на Жени са категорични, че тя е доста променена след появата на нейния съпруг - Тачо. Самата тя ще разкаже за срещата си с него и ще признае, че Тачо е голямата любов в живота й.

Водещите Меги и Нели ще я изненадат и като я пренесат в Испания за среща с роднините на Тачо - неговата майка, сестра и племенница му. Те ще споделят за срещата си с Жени и каква е тя като снаха. Майката на Тачо ще признае дали популярността на снаха й я притеснява.

Една от най-близките приятелки на красавицата от медиите е журналистката Ани Кожухарова. Тя ще разкрие, че Жени никога не е търсила медийна популярност, дори напротив "на нея й харесва да живее като обикновен човек".

Жени ще получи поредното предизвикателство, с което често забавлява приятелите си. Една от ролите, в които влиза, е да си сложи жълт станиол на зъбите и да пее "Я елате пиленца при батко".

Изненада ще бъде и срещата на Жени с нейната кума Радостина, която ще я провокира да покаже друг култов номер - танца на отегчената стриптизьорка, който Жени ще изтанцува по неповорим начин.

Най-емоционална за гостенката ще бъде срещата й с нейната майка - Елена, която за пръв път ще разкаже каква е тя като дъщеря именно в "Търси се..." Майката на Жени ще разкаже за най-трудния период за дъщеря й - загубата на баща й, който си отива внезапно преди няколко години.

Друг тежък период е побоят, който Жени претърпя в първите години на агенция "Визаж" - какво точно се е случило тогава зрителите ще чуят единствено в предаването.

Майката на Жени ще помоли дъщеря си за едно единствено нещо - да се научи да се извинява и именно в ефира на "Търси се..." да поиска прошка от близките за нея хора.

Водещите Меги и Нели ще срещнат Жени и с по-големият й брат - Данчо. Той ще провокира сестра си да влезе в едно ново амплоа като я върне към детските години, когато любимата й песен е била "Северина".

Последната изненада за Жени ще бъде човекът, който я открива за модния подиум. Един от първите български манекени - Петър Генадиев - ще влезе на живо в студиото.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !