Михалис Хаджиянис идва с най-големите...

Суперзведата на гръцката музика излиза на сцената на...

Тенденция 2024: Тези дамски чанти ще...

Чантите са не просто аксесоари, те са основна част от...

„Пълна лудница” стартира от 10-ти Октомври по btv

отпечатай новината

30.09.2009 11:30 | Видян 8379 пъти

„Пълна лудница” стартира от 10-ти Октомври по btv

Хитовото шоу „Пълна лудница” стартира седмица по-късно от първоначално обявената дата. Епизод №1 ще видим на 10-ти октомври вече в ефира на bTV и то в прайм тайм – 21:00 часа!

Перлата в короната на новата Пълна лудница се нарича ..... „Сакъс”. Първият български „турски” сериал с главни герои любимците на народа Димитър Рачков, Мария Игнатова, Зуека, Вальо Танев,  Румен Угрински, Албена Михова, Силвестър Силвестров и много други прекрасни комедийни актьори. Всички те проговарят на ...турски за  нуждите на филмовата продукция!

Сценарият е дело на Влади Априлов и Добромир Байчев, а снимките стартираха още  в средата на лятото.

Първият епизод на „Сакъс” е „черешката на тортата” в  брой първи на  „Пълна лудница”. Ето и за какво иде реч в уникалния но в сериал:
   
„Сакъс”  („Дъвка” в превод на български)
В турския телевизионен блокбъстър „Сакъс” се преплитат съдбите на двете най-мощни фамилии в Стамбул. Това са семействата на Зуй Паша /Васил Василев - Зуека/ и Угрин Ефенди /Румен Угрински/. Двамата са най-големите производители на сакъс в целия свят. Зуй притежава холдинга „Зуй сакъс индъстри”, а Угрин концерна „Угрин сакъс инвестмънт”.

Зуй Паша има двама сина. Това са Рачкур /Димитър Рачков/ и Силвесонур /Силвестър Силвестъров/ . Рачкур е син от първата жена на Зуй – Сапунджия /Мария Сапунджиева/. Силвесонур пък е от втората му жена Албенджи /Албена Михова/. Двете са сестри! Сапунджия загива в катастрофа, при която шофира Албенджи, но тялото й не е намерено... Следствието доказва, че коланът и е прерязан с ножичка за нокти, която намират в чантата на Албенджи. Но по-лошата сестра подкупва свидетелите да кажат, че не обича да си прави маникюр... Албенджи е истински дявол и има любовник, който се казва Китодароглу /Китодар Тодоров/ ...Той редовно я посещава в богатата къща на Зуй Паша, преоблечен като жена под името Китидже.

Угрин има една прелестна дъщеря и това е Мари Ханъм /Мария Игнатова/. Тя е бивша балерина, която чупи крак на едно състезание по мятане на гюле. Угрин  решава да я прати на фирмено разузнаване в къщата на Зуй и тя постъпва на работа като глуха слугиня. После обаче се влюбва в Рачкур. Той също се влюбва в нея. Но и Силвесонур я харесва, а той е доста лош.  Мари Ханъм също има брат. Това е най-популярният певец в Турция Шмъркан /Димитър Рачков отново!/. Шмъркан прави шеметна кариера като краде хитове на българския си колега Веселин Маринов!!!

От тук нататък съдбите на двете фамилии се преплитат по невъобразим начин... чак до шеметния и непредсказуем финал...

Шоуто на „Глобал вижън” се излъчва всяка събота от 21:00 часа по bTV.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !