Гери-Никол лъсна без сутиен

Поп и фолкпевицата Гери-Никол си направи нова...

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Диамант за „Мис Версай” на гангстерско парти

отпечатай новината

01.10.2009 11:15 | Видян 5635 пъти | Гласували 3

Диамант за „Мис Версай” на гангстерско парти

Главният редактор на списание „Плейбой” Христо Кьосев украси с истински диамант пръстчето на красавицата Наталия Георгиева, която бе избрана за септемврийската „Мис Версай” на гангстерско парти. Хубавицата, в чиито вени тече руска кръв, вече се кипри с пръстен от бяло злато с диамант, дар от фирма Зет и Ем, вносител на Хитачи.

По време на черно-бялото парти, което върна спомените за Ал Капоне и Лъки Лучано, момичетата дефилираха, „въоръжени” с автомати като истински дъщери на мафията. С пистолети се бяха въоръжили водещите на партито – актьорът Любомир Фърков и моделът Георги Асенов, а вечерта бе открита от талантливия саксофонист Борил Илиев. Стриптийзьори в черно и бяло и страстно аржентинско танго предизвикаха овациите на гостите на заведението, които избраха две момичета на публиката – близначките Пламена и Стилияна. Носителката на третото място получи разкошна диадема с кристали Сваровски, изработена от фирма Ди Зет, а бизнесдамата Десислава Зиновиева връчи чанта с кристали и щраусови пера на втората подгласничка на „Мис Версай”.

Победителките от отделните месеци в конкурса ще се борят през декември за титлата „Мис Версай” 2009 и за голямата награда – екскурзия за двама до прочутия Версайски дворец във Франция.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !