Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Кали навършва 34 години в петък

отпечатай новината

01.10.2009 12:20 | Видян 6740 пъти | Гласували 1

Кали навършва 34 години в петък

На 2 октомври, петък, певицата на народа Кали ще навърши 34 години. За разлика от миналата година, когато тя отпразнува рождения си ден и юбилея си 10 години на музикалната сцена, с пищния концерт, представящ албума й "The Best of Kali: Ремиксирай ме", за тази година певицата няма никакви специални планове. Причината са многото й ангажименти в момента - освен певческите си изяви, звездата развива усилено и кариерата си на телевизионен водещ - в предаването на ProBG "Размяна на съпруги".

"Не съм подготвила нищо по-специално за рождения си ден. Ще бъде ден като всички други - с много работа и ангажименти през деня, а вечерта вероятно просто ще отбележим повода с хубава семейна вечеря в някой ресторант", споделя Кали.

Навръх празника си тя ще гостува в сутрешния блок на Нова телевизия "Здравей България", а по-късно през деня ще можем да я видим и в предаването на TV 7 "Следобед с TV7", където певицата ще разкаже как се чувства на 34 и ще сподели повече информация за новите си проекти.

"За рождения ден си пожелавам единствено да бъда жива и здрава, както и всички хора, които обичам много", казва Кали. В момента тя съчетава майчинството с уроците по философия и испански, и работи усилено по новата си песен, която се надява скоро да се завърти в ефира.

На музикална тема ще бъде и телевизионната й изява в неделя, на 4 октомври, когато ще я видим като жури и експерт в играта "Фамилия БНТ" на предаването "В неделя с Димитър Цонев" , където за нейния вот ще се състезават водещи на националната телевизия. Те ще изпълняват песни на народите, а Кали обещава да изненада зрителите и със свое изпълнение.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !